Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jogosan zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan zavar, hogy a párom jóban van az exével?

Figyelt kérdés

A csaj dobta, utána megbeszélték, hogy barátok maradnak, mert nem történt semmi csak nem passzoltak. Hetente többször beszélnek online (beleolvastam, semmi nem utal rá, hogy lenne még köztük valami, viszont elég komoly dolgokat megosztanak egymással, amit én csak a legjobb barátaimnak mondanék el), 2-3 hónapban egyszer találkoznak egy kávéra vagy ilyesmi, öleléssel köszönnek egymásnak. Ami aggaszt, hogy a párom törődik ennek a lánynak az érzéseivel, mikor megkértem, hogy ne beszéljen vele többet/tiltsa le, nem volt rá hajlandó, mondván ez mennyire rosszul esne neki. Ráadásul most próbálja összehozni egy ismerősével. Ti hogy kezelnétek ezt?

Mi 7 hónapja vagyunk együtt, ők majdnem egy évet jártak.

2019. nov. 6. 19:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem is gyűlöli,de ha haragszik az exére,vagy még tüske van benne.. az már esetleg jelentene valamit!

Na de addig meg minek új kapcsolat nem de?

Az exemnek volt egy férje.. ők 20 év házasság után váltak el.. a férfi megcsalta a volt páromat, és gyereket is csinált egy nőnek. Nyílván frissen történt dologként a volt párom depresszióban szenvedett,nem bírta az életet,helyzetet elviselni stb.. Akkoriban a gyermekei is kicsik voltak, és nem is igazán tudott volna hova menni.A lényeg az,hogy teltek az évek.. mi megismerkedtünk,odaköltöztem hozzá,a gyerekek is még ott laktak és néha feljárt az apuka is látogatni őket.Jó..nyílván nem voltunk kebelbarát haverok,de mi is értelmesen elbeszélgettünk egy kicsit, és a volt felesége is(a párom) szivesen adott neki tanácsot ha párkapcsolati problémája volt az "új" feleségével! Az exem azt mondta,hogy a volt férjét már csak egy jó barátként nézi, mint egy testvért,hisz azért rengeteg időt töltöttek együtt!

Nos.. az élet ilyen. Az,hogy mi miért váltunk külön az már egy másik történet!

2019. nov. 6. 21:41
 12/35 Zsoltmester ***** válasza:
65%
Szerintem meg a legnagyobb nyomorékság baráttá konvertálni egy egykori szerelmet. Ajándék más barátokat keresni nem összejárni azzal akivel egy kör együtt volt az ember. Egyáltalán nem egészséges és semmi értelme.
2019. nov. 7. 06:43
 13/35 anonim ***** válasza:
70%

12-es

De a gyerekei apját nem utálhatjuk.. muszáj egy minimális kommunikáció.

2019. nov. 7. 07:58
 14/35 Zsoltmester ***** válasza:
67%
Az más kérdés ha van gyereke mert az egy másik szint. Hiába pontoznak nullára. A párkapcsolatok általában nem úgy mennek tönkre hogy egyik fél sem érez már a másik iránt semmit, aki még érez valamit az akar a barátja maradni. A barátommal nem akarok dugni nem akarok vele járni abból pedig soha nem lesz barát akivel ezeket már mind megtetted. Lehet itt bele magyarázni az emberi kapcsolatokat meg ilyen hülyeségeket. Aki képtelen túllépni a másikon az barátkozzon vele de ha összejön egy új emberrel akkor természetesen az lép az első helyre nem az exel való barátkozást fogom előrébb tartani a kapcsolatom rovására. Márpedig a kérdezőt zavarja ez az állapot és ő a mostani párja, aki ezt nem érti meg annak marad a lepontozás meg az idézőjeles barátság az exekkel. Szánalmas.
2019. nov. 7. 10:45
 15/35 Zsoltmester ***** válasza:
65%
Az ilyen embereket el kell engedni és olyat kell keresni aki képes elszakadni a volt kapcsolataitól és nem magyarázza bele a barátságot.
2019. nov. 7. 10:46
 16/35 anonim ***** válasza:
30%
Én is ápoltam baráti viszonyt exszel. Egy percig sem akartam vele újra összejönni, le volt zárva a sztori. De mint embert, továbbra is értékesnek tartottam, és őszintén érdekelt, hogy alakulnak a dolgai a (meglehetősen drasztikus) szakítás után is. Aki ezt nem tudja elviselni, azzal nem lenne hosszú életű a kapcsolatunk.
2019. nov. 7. 11:25
 17/35 Zsoltmester ***** válasza:
72%
Hát igen erről beszélek nem tudod elengedni, veled se jó de nélküle se ezért könnyebb ha csak "barátok" maradtaok, de ez attól még nem követendő példa és ugyanolyan szánalmas is mint előtte volt. Olyan van hogy barátságból szerelem lesz olyan viszont nincs hogy szerelemből barátság lesz. Magatoknak lehet azt hazudni hogy jaj nem éreztek semmit közben meg de És ez a leggázabb amikor magadnak hazudsz.
2019. nov. 7. 11:42
 18/35 Zsoltmester ***** válasza:
63%
Na jó Mondjuk ezt olyan embereknek magyarázni akiknek talán fingjuk sincs az egész szerelemről meg párkapcsolatról csak úgy összejövögetnek meg minden kosza kufircot kapcsolatnak neveznek tök felesleges. Itt ezen az oldalon még a hármassex is belefér bárkinek akkor mit csodálkozunk azon hogy természetes dolog barátkozni azzal akivel nem működött egy párkapcsolat, teljesen világtalanok vagytok. Ha valakivel jó barát tudok lenni azzal együtt is tudok működni, Ha meg nem tudom elviselni magam mellett Akkor meg mi a francért barátkozzak vele...
2019. nov. 7. 11:47
 19/35 Zsoltmester ***** válasza:
63%
Ja egy lehetőség még van, ha eddig is barátként tekintettél rá, de akkor meg minek mentél bele vele egy kapcsolatba. Amúgy nagyon remek ember vagy és semmi bajom veled csak durva büdös a szád ezért nem tudok veled együtt élni vagy milyen problémák állhattak fenn 😁 hogy egy ilyen remek értékes emberrel nem tudtál együttműködni. Ja de amúgy ha nem kell téged elviselnem csak hetente kétszer vagy kéthetente egyszer akkor akár barátok is maradhatunk..
2019. nov. 7. 11:53
 20/35 Zsoltmester ***** válasza:
30%
Ja és még valami a nagyon bölcs válaszolónak. Mindenki tudja illetve mindenkinek tudnia kéne hogy a szerelem múlandó és onnantól kell beletenni a munkát a kapcsolatba hogy ezekkel a remek emberekkel akikkel utána barátok tudtak maradni együtt maradjanak és ne utána mondjuk rájuk azt hogy milyen remek emberek miután már szétmentek. Ha viszont így állunk hozzá akkor teljesen felesleges bárkinek azzal áltatnia magát hogy létezik egy életen át tartó kapcsolat. Tulajdonképpen ha megunod a másikat akkor baráttá konvertálódik és keresel helyette egy másikat akinél úgyis megint el fog múlni és egyre több barátod lesz egyre több ilyen remek barátod lesz akikkel valaha együtt voltál. Vagy talán majd valahol valamikor találsz egy olyat ahol és akivel már kölcsönösen hajlandóak lesztek beletenni azt a plusz energiát ami ahhoz kell hogyne konvertálódjatok barátokká és ne keress egy másik faszit megint vagy csajt.
2019. nov. 7. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!