Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet így valamit titkosítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így valamit titkosítani a telefonon?

Figyelt kérdés

Észrevettem párom telefonjában valamit. Nem kutakodtam, ide adta, az övét kérem el ha néha fotózni akarom magam.

Szóval lehúztam a képernyő tetejét, nem azt ahol ott van a wifi, képernyő forgatás meg ilyenek, hanem van egy másik is ami akkor jön be ha a képernyő közepén kezdem húzni nem a legtetején és mutatja a legutóbb használt dolgokat.

Eddig kb kétszer vettem észre hogy párom mindig azelőtt használta a telefon Beállítások menüpontot mielőtt hozzám került a telefon. Lehet hogy véletlen mert két alkalom még nem sok.

De az lenne a kérdésem hogy a telefonon lehet a Beállítások menüpontban bármit is lerejteni?

Mert ahhoz mi köze lenne a messenger üzeneteknek vagy sms-nek vagy bárminek?

Ugye ott ilyen alapbeállítások vannak a készülékkel kapcsolatban, hogy hang, megjelenés, bluetooth stb.

Csak amikor már másodjára láttam kíváncsi lettem hogy mit állít be pont akkor a beállításokban mielőtt ide adja nekem.

És nem a netet, mert azt a fölső lehúzható sávban szokta, mivel úgy a gyorsabb, meghát amúgyis tudom mert szoktam látni hogy úgy csinálja.

Le lehet ott rejteni bármit ami internetes üzenetekkel kapcsolatos? Mert én úgy tudom hogy nem de azért gondoltam rákérdezek

2019. nov. 3. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Paranoiás vagy..
2019. nov. 3. 21:25
 2/13 A kérdező kommentje:

A repülő üzemmódot tudom de azt egy kicsi repülő ikon jelzi a képernyő fölső sávjában de azt nem láttam.

Ezen kívül valami?

2019. nov. 3. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Az en telefonomnal a beallitasok alatt lehet kikapcsolni mindentele alakalmaztol jovo uzeneteket .

Beallitasok,alkalmazasok...itt fel van sorolva az osszes , es van olyan ful h ertesitesek kikapcsolasa. Igy nem kap meg smemi uzenetet

2019. nov. 3. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Esetleg ha rákérdeznél, hogy mit csinált?

Ja, persze, tudom, az kizárt, egy kapcsolatban teljesen lehetetlen, hogy kommunikáció legyen...

2019. nov. 3. 21:29
 5/13 A kérdező kommentje:
#2 de annak mi értelme ha az egész mobilnetet is kikapcsolhatja és azzal együtt mindent egyszerre?
2019. nov. 3. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Mert a mobilnetet egy gombnyomassal visszakapcsolhatod mondjuk Te is ... es lám nem fog ugyse ertesites jonni uzenetrol, Te pedig azt hiszed h nem is kapott .

Termeszetesen nem mondom ezzel azt h vaj van a fule mogott ,megcsal vagy akarmi ilyesmi . Egyszeruen csak leirom h ez igy mukodik

2019. nov. 3. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Beállításokban nem, ott ténylegesen a beállítások vannak, ahogy magad is láthatod. Fényerőt, hangerőt, hálózatot, ilyesmit állít. Ott nem tud előzményeket törölni, max. ha teljesen gyári állapotba rakja a telefont, ami macera, és semmiképpen nem végezhető rendszeresen.
2019. nov. 3. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg milyen telefon. Nalam az uzenetek erzesiteseit a beallitqsok alatt lehet kikapcsolni
2019. nov. 3. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Én úgy csináltam mindig hogy hirtelen kilőttem a mobilnetet meg a wifit, és semmiféle kellemetlen meglepetés nem tud jönni. Az a leggyorsabb, ha a másiknak oda kell adni a telefont. De ott van azis, hogy kulon az alkalmazasnak tiltja csak le a nethasználatot, vagy kikapcsolja az összes értesítést a telefonon. Kb felsoroltam mindent...
2019. nov. 3. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Igen lehet, ki lehet offolni az üzeneteket, alkalmazásokat (típus függvénye mert ugyebár ezt nem írtad meg).

Egyébként mi a következő fázis? Feltöröd a telefonját, magándektetívet fogadsz, nyomkövetőt teszel rá? Már megbocsáss, de viselkedj felnőtt módjára, ha valami gyanús neked az nem véletlenül van... Ha meg nem gyanús akkor meg ne legyél paranoiás.

2019. nov. 4. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!