Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így valamit titkosítani a telefonon?
Észrevettem párom telefonjában valamit. Nem kutakodtam, ide adta, az övét kérem el ha néha fotózni akarom magam.
Szóval lehúztam a képernyő tetejét, nem azt ahol ott van a wifi, képernyő forgatás meg ilyenek, hanem van egy másik is ami akkor jön be ha a képernyő közepén kezdem húzni nem a legtetején és mutatja a legutóbb használt dolgokat.
Eddig kb kétszer vettem észre hogy párom mindig azelőtt használta a telefon Beállítások menüpontot mielőtt hozzám került a telefon. Lehet hogy véletlen mert két alkalom még nem sok.
De az lenne a kérdésem hogy a telefonon lehet a Beállítások menüpontban bármit is lerejteni?
Mert ahhoz mi köze lenne a messenger üzeneteknek vagy sms-nek vagy bárminek?
Ugye ott ilyen alapbeállítások vannak a készülékkel kapcsolatban, hogy hang, megjelenés, bluetooth stb.
Csak amikor már másodjára láttam kíváncsi lettem hogy mit állít be pont akkor a beállításokban mielőtt ide adja nekem.
És nem a netet, mert azt a fölső lehúzható sávban szokta, mivel úgy a gyorsabb, meghát amúgyis tudom mert szoktam látni hogy úgy csinálja.
Le lehet ott rejteni bármit ami internetes üzenetekkel kapcsolatos? Mert én úgy tudom hogy nem de azért gondoltam rákérdezek
A repülő üzemmódot tudom de azt egy kicsi repülő ikon jelzi a képernyő fölső sávjában de azt nem láttam.
Ezen kívül valami?
Az en telefonomnal a beallitasok alatt lehet kikapcsolni mindentele alakalmaztol jovo uzeneteket .
Beallitasok,alkalmazasok...itt fel van sorolva az osszes , es van olyan ful h ertesitesek kikapcsolasa. Igy nem kap meg smemi uzenetet
Esetleg ha rákérdeznél, hogy mit csinált?
Ja, persze, tudom, az kizárt, egy kapcsolatban teljesen lehetetlen, hogy kommunikáció legyen...
Mert a mobilnetet egy gombnyomassal visszakapcsolhatod mondjuk Te is ... es lám nem fog ugyse ertesites jonni uzenetrol, Te pedig azt hiszed h nem is kapott .
Termeszetesen nem mondom ezzel azt h vaj van a fule mogott ,megcsal vagy akarmi ilyesmi . Egyszeruen csak leirom h ez igy mukodik
Igen lehet, ki lehet offolni az üzeneteket, alkalmazásokat (típus függvénye mert ugyebár ezt nem írtad meg).
Egyébként mi a következő fázis? Feltöröd a telefonját, magándektetívet fogadsz, nyomkövetőt teszel rá? Már megbocsáss, de viselkedj felnőtt módjára, ha valami gyanús neked az nem véletlenül van... Ha meg nem gyanús akkor meg ne legyél paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!