Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem hogy a férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy a férjem egy prostihoz akar menni?

Figyelt kérdés

A férjem a szükséges pénzen kívül sosem tart magánál pénzt, mindig leteszi itthon vagy nekem adja ide.

Hozzáteszem bármire kivehet.

Na már most a kislányunk talált az autójában pénzt amikor pakoltunk be neki mert indult dolgozni.

Egyből elkezdett magyarázkodni hogy ez kárpitoztatni kell az autót és arra tette félre mert arra gyűjt. Hozzáteszem ma is volt az autóra egy kiadása amit a közösből vett ki és abból is kitudta volna fizetni nem pedig hogy gyűjtse hogy majd ha hónapok múlva meglesz a kárpitozás.

Én mondtam tegye akkor el gyűjtse ő csak nem értettem ezt.

Hozzáteszem ausztriában dolgozik és mondta hogy csütörtökön biztos későn ér haza mert sokan lesznek az utakon, amit én meg is értek viszont mondani bármit lehet hogy mennyivel később ér haza, az idő alatt simán bele fér egy órás numera.

Többször tapasztaltam hogy nézegeti az efajta szolgáltatásokat és úgy érzem emiatt már bizalmatlan vagyok, hiszen ennyi pénzt sosem tartana magánál.

Lehet felfújom lehet nem de nekem már volt ezzel kapcsolatosan vele rossz tapasztalat és az ördög nem alszik. Van egy gyerekünk és nekem ez nagyon megalázó.

2019. okt. 27. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem értem a férjedet. Az alapján amit írtál otthon megkap mindent. Feltéve ha nem vagy szép nő, akkor hiába akarsz agyba főbe szexelni vele, lehet h van más akit kíván szexuálisan.
2019. okt. 31. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!