Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet vagy csak egy rossz vicc?
Miért nem mész el találkozni a lánnyal?
Mutassa meg a telóján az üzenetváltást, amit küldött: egyből kiderül, hogy "eredeti"-e vagy valóban csak szerkesztett, hiszen a fiókjában ott kell lennie a beszélgetésnek.
Amúgy meg elég agyhalottnak kell lennie valakinek, hogy valakibe akibe bele van zúgva szánt szándékkal tönkre tegye a kapcsolatát és még képet is szerkeszt hozzá. Persze nincs kizárva ez a lehetőség sem sajnos.
Mondjuk valami előzménye, oka biztos volt, eleve az állandó képlájkolgatását sem értem a párja mellett, magyarul gondolom eleve rá csorgatta a nyálát, ha 1 évre visszamenőleg is minden képét lájkolta..
Mondom, én elmennék egy kávéra és megkérném, hogy mutassa meg, ah nem szerkesztett, és itt vége is lenne a sztorinak.
(Az ilyen helyzetekben amúgy 10-ből legalább 6-7szer nem zörög a haraszt, ha...)
Ilyennel nem viccelodik az ember; a valóság nem valami Hollywoodi fillm ahol ilyen fondorlatosan próbálják lecsapni a kezedről a párodat.
Viszont rögtön a párod orra alá dugni a telefont hiba volt szerintem. Nyilván tagad mindent (ahogy a börtönben is csak ártatlanok ülnek, ugye) és ha tényleg csal/csalt akkor mostantól ezerszer óvatosabb lesz egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!