Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igaz lehet vagy csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet vagy csak egy rossz vicc?

Figyelt kérdés
Kaptam egy üzenetet egy lánytól, amely szerint a barátom többször több lánnyal is megcsalt, eggyel pedig hosszabb ideje viszonyt folytat. A barátom mindent tagad. Igazak szoktak ezek lenni az ilyen semmiből jött üzenetek vagy csak tréfálkozik velem valaki?
2019. okt. 21. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont nincs mese.
2019. okt. 21. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Az még nem jelent semmit ha az instán követte,de arra mi a bizonyiték,hogy viszonyt folytat?Ezt kellene kideriteni.Ismered a lányt aki rádírt?Milyen a viszonyotok?Mert lehet az egész egy bosszúhadjárat is.
2019. okt. 21. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész el találkozni a lánnyal?

Mutassa meg a telóján az üzenetváltást, amit küldött: egyből kiderül, hogy "eredeti"-e vagy valóban csak szerkesztett, hiszen a fiókjában ott kell lennie a beszélgetésnek.

Amúgy meg elég agyhalottnak kell lennie valakinek, hogy valakibe akibe bele van zúgva szánt szándékkal tönkre tegye a kapcsolatát és még képet is szerkeszt hozzá. Persze nincs kizárva ez a lehetőség sem sajnos.

Mondjuk valami előzménye, oka biztos volt, eleve az állandó képlájkolgatását sem értem a párja mellett, magyarul gondolom eleve rá csorgatta a nyálát, ha 1 évre visszamenőleg is minden képét lájkolta..

Mondom, én elmennék egy kávéra és megkérném, hogy mutassa meg, ah nem szerkesztett, és itt vége is lenne a sztorinak.

(Az ilyen helyzetekben amúgy 10-ből legalább 6-7szer nem zörög a haraszt, ha...)

2019. okt. 21. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem bizonyíték! Nincs ebben semmi...
2019. okt. 21. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ilyennel nem viccelodik az ember; a valóság nem valami Hollywoodi fillm ahol ilyen fondorlatosan próbálják lecsapni a kezedről a párodat.

Viszont rögtön a párod orra alá dugni a telefont hiba volt szerintem. Nyilván tagad mindent (ahogy a börtönben is csak ártatlanok ülnek, ugye) és ha tényleg csal/csalt akkor mostantól ezerszer óvatosabb lesz egy ideig.

2019. okt. 21. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos én épp a másik oldalról tudok "nyilatkozni".... Beszélgettünk, talalkozgattunk, értem jött, hazavitt.... Stb ez ment fél évig, mire a legvaratlanabb pillanatban kiderult hogy 3 (!!!) éve tartó kapcsolatban van! Nem szóltam senkinek pár napig, viszont üzenetem a lánynak hogy figyeljen jobban a párjára mert más lányokat fuzoget. Csajszi megkapta az uzit, felelősségre vonta, pasi mindent tagad. A város r i b a n c a vagyok mert szegény lány kapcsolatába bele akartam mászni és az ő pasija ilyet soha nem tenne:) soha nem próbált meg velem beszélni, pedig nemhogy üzeneteket, de még közös képet is tudnék mutatni neki 😀 ne legyél naiv, szinte biztos vagyok benne hogy nem ok nélkül kaptál tőle üzenetet. Ne hagyd magad, beszélj a másik lánnyal /lányokkal!
2019. okt. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!