Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az exemre gondolt? Magából indult ki?
Ma a párom (ő a férfi) ott állt mellettem amikor hallgattam egy másik férfi ismerősöm nekem szánt hangüzenetét. Még a nevét is látta csak rosszul olvastam mert Ádámot látott de nem az volt odaírva. Egy programra hívtam volna ahova majd menni fogunk és kérdezte hogy ez az Ádám az e akivel én régen jártam.
És lehet hogy ez másnak nem mondd semmit de nekem egy kicsit furcsa volt ez egész.
Lehet hogy hosszúra sikerül mire a végére érek de remélem nem baj.
Szóval kezdjük ott hogy miért pont az exemre gondolt?
Ő régebben a kapcsolatunk elején beszélgetett az ő exével és egy ideig meg is gyanusítottam hogy kavar még vele a hátam mögött de aztán elvetettem mert mindenki mondta hogy nincs így, meg hát igazából mindig elmondta magától amikor felkereste őt a csaj. Ennek már több mint egy éve.
Csak hát az jutott az eszembe hogy ha nem volt köztük semmi miért pont ez volt az első amit belőlem kinézett? Mert hát ugye mindenki magából indul ki.
Tény hogy nincs sok barátom, kb 2 és azok is lányok de ebből még nem gondolhatta azt hogy én soha nem beszélgetek a másik nemből senkivel. Vagy mivel ő tényleg ezt gondolta akkor hogy ha mégis beszélgetek férfivel akkor az csak az exem lehet?
Nála is rákérdeztem rögtön hogy ez most mi volt.
Helyeselt hogy igen, nem gondolta hogy sok mindenkivel beszélgetek, meg hogy jobban is örülne ha inkább (nem kimondottan, de inkább) lány barátaim lennének mert egy férfi nem biztos hogy azért beszélget egy nővel mert barátkozni akar.
Ezt még jobban furcsálltam mert akkor ennyi erővel ő sem csak azért beszélt az exével mikor már együtt voltunk mert barátok maradtak. Hogy esetleg magából indult volna ki hogy ha ő kavart (esetleg) az exével akkor biztos én is.
Vagy ennyiből ki lehet ilyet következtetni?
De még ha fél is hogy esetleg visszanyal a fagyi miért gondolná hogy pont ugyanúgy fogom megcsalni még ha meg is csalom?
Nem tudom most mit gondoljak.
Egyébként anno ő szakított az exével meg írta is nekem hogy várjak már még egy kicsit mert le akarja zárni vele. Meg mint irtam is az előbb, mindig szólt amikor írt neki a csaj hogy tudjak róla. Szóval úgy gondolom korrektül csinálta a dolgokat?
Nem voltak olyanok hogy már az elején szünetet tartottunk mert nem tudja ő mit akar és még visszahúz meg inkább visszamegy hozzá.
Egy pici negatív, annyi hogy egy idő után inkább nem szólt már róla hogy beszélnek és eltitkolta, mert rám ez nagyon rossz hatással volt égy egyre féltékenyebb lettem ahogy hallottam hogy mindig keresi őt a csaj.
Mi lehet ennek a magyarázata? Lehet csak puszta véletlen? Vagy most ennyire pontosan a saját tetteit vetítené ki rám?
Igazából örülök hogy ilyeneket írtok, mert pontosan tudom magamról hogy nagyon sokat gondolkodok meg agyalok.
Csak hát ha az exes dolgot nem is nézzük akkor is mi az hogy én ne beszéljek nagyon férfiakkal mert mást is akarhatnak tőlem. Ha én valamit nem akarok arra úgysem tudnak rávenni. És ezt egy olyan szájából hallani aki elvileg nem féltékeny tipus soha.
Annyi a jó hogy azért nagyjából oda vissza működik ez az elvárása. Társaságibb ember mint én de neki is a legjobb barátai meg haverja mind férfiak. Közösségi oldalon is kevés ismerőse van nem jelölget(vissza) idegen nőket, nem lájkolgat senkit szinte, szóval nem olyan aki szándékkal szóba elegyedne bármilyen nővel amint félrenézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!