Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy jöttél rá a megcsalásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél rá a megcsalásra?

Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
A nemibeteg-gondozóban kötöttem ki. Így.
2019. okt. 14. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekem mondta el
2019. okt. 14. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Felkeresett a masik no
2019. okt. 14. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Én konkrétan megálmodtam még az utána lévő éjszaka :D
2019. okt. 14. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

11 éve voltunk együtt. Megnyitottam a böngészőt, majd a facebookra kattintottam. Ő nem lépett ki, így egyből az ő profiljába lépett be. Épp a szeretőjével tárgyalta az előző estét. Remegés, hányinger, hideg-meleg hullámok, teljes összeomlás, mind testben, mind lélekben.

Úgy zuhantam szét, mint atomrobbanáskor egy kártyavár. Hónapok óta tartó érzelmi és szexuális viszonya volt. Azóta sem tudtam magam összekotorni.

Még most leírva és visszaemlékezve is összeszorul a torkom és a gyomrom.

2019. okt. 14. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Belenéztem a messengerébe, és jött a feketeleves. Nem is bántam meg, mert már sok mas dolog miatt is ideje volt a külön valasnak
2019. okt. 14. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A laptopjat nálam hagyta na a böngészés előzményekben láttam még hogy társkeresőzik. Tök véletlenül mert neten akartam vmit megnézni de volt egy megérzésem hogy nem volt hozzám teljesen őszinte.
2019. okt. 15. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Volt hogy a haverja felhivta és ki ment beszélgetni. Nem ölelt meg folyamatosan eltolt magától.
2019. okt. 15. 07:56
 9/10 anonim válasza:
80%

Megérzi azt az ember, ha megcsalják...

És bizony a nők is félre-félre lépnek olykor, nem is olyan ritkán, mint ahogy azt némelyek gondolnák!

2019. okt. 18. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
5/9 Nekem több éve van barátnőm, de az asszonyt is rendesen dugom. Semmi gond, mindketten élvezik, az asszonynak azt mondom, hogy nála jobban nem dug senki, a szeretőmnek ugyanezt. Mindenki boldog, nincs feszültség. Nyaraláskor kicsit nehéz dolgom van, mert hiányzik a szeretőm, amikor hazajövünk, két napig megállás nélkül dugom.
2019. okt. 18. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!