Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valóban annyira nagy bűn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban annyira nagy bűn lenne a megcsalás?

Figyelt kérdés

1. Egy rakás nő megbocsátja.

2. Szinte mindenki csinálja. Egy nyári fesztiválon a párkapcsolatban élő emberek is félre léphetnek.

Ha annyira nagyon-nagyon durva lenne az egész, a fentiek nem lennének jellemzőek.

Sztem csak egy hangos kisebbség fújja fel, nem?

2019. okt. 11. 17:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A pasik is megbocsátanak amúgy
2019. okt. 11. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, milyen proli körökben mozogsz te, de normális emberek nem szokták megbocsátani, hacsak nem nyitott kapcsolatban élnek, de az ugye nem is megcsalás.

Azért mert valamit sokan csinálnak, attól az még nem lesz etikus és nem fog kevésbé fájni. Olyannal kell kapcsolatban lenni, akit nem akarsz megcsalni, ennyi a történet.

2019. okt. 11. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenki bocsátja meg és nem mindenki issza le magát annyira, hogy félre kúrjon.
2019. okt. 11. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Az a véleményem, hogy aki ilyen állásponton van mint te, az ne legyen kapcsolatban.
2019. okt. 11. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Ne általánosíts.

~Ha mindkét fél félrelépős típus, akkor normális az hogy megbocsájtják egymásnak.

~Ha egyik se lépett félre, akkor nincs mit megbocsájtani.

~,,Felfújás" abban az esetben van, amikor az egyik fél tényleg hűséges, a másik meg félrelép. De remélem azért érted, hogy ez miért annyira nagy bűn, ezt is külön nem kell elmagyarázzam...

Persze vannak nem szokványos esetek (pl az egyik hűséges, a másik nem, de a hűséges lazábban kezeli ezt az egész kapcsolat dolgot, ezért bocsájt meg)

,,Egy nyári fesztiválon a párkapcsolatban élő emberek is félre léphetnek.'' - Ilyen logikával egy nyári fesztiválon bárkit meg is ölhetnél. Úgyis sok gyilkos ússza meg a gyilkosságot... morális okok miatt valahogy mégsem teszed.

2019. okt. 11. 17:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Na, ennyit rólatok.
2019. okt. 11. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
99%
Nem tehetünk róla, hogy fáj az igazság...
2019. okt. 11. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

> 2. Egy nyári fesztiválon a párkapcsolatban élő emberek is félre léphetnek.

Magyarul: félreléphetnek. De azt nem értem, hogy a nyári fesztivál mennyiben releváns.

És igen, nagy bűn, mert hazudsz a másiknak. A párkapcsolat része az exkluzivitás. Ha nem tetszik, keress nyitott kapcsolatot, vagy tudom is én.

2019. okt. 11. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki elnézi, az se legyint rá általában, méltóságában az is sértett, csak retteg valamitől: egyedül maradás, életkörülményei, gyerekek lelki világa, botrány.

Meg egy dolog 10 éve kiégett házasságban félrelépni, és azon felháborodni, és más az, aki első naptól úgy lépnek bele, hogy csak a párjuktól várják el a monogámiát, maguktól nem.

2019. okt. 11. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
98%

"Na, ennyit rólatok."

:DDDDDDD

Jó a vitakultúrád. Nagyon jó lehet veled beszélgetni élőben is...

2019. okt. 11. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!