Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes megváltozni, felhagyni a megcsalással ugyanabban a kapcsolatban az az illető, aki előtte végig hűtlen volt a kapcsolat során?
Én az egyik mellett soha nem lettem volna képes hűtlenségre. Nem is voltam az. Szexuálisan nem mozdított meg mellette más. Khm, ja, és szerettem. Tiszteltem.
A másik dögös volt, mint a fene, mégis lépten-nyomon szanaszét csaltam,de igazából nem is érdemelte ki a lojalitásomat, hűségemet, úgy bánt velem, mint egy darab... mindegy. Egy alkesz, s. ggfej, szerencsétlen fa sz. Pedig sokszor elhatároztam, hogy kitartok... de utólag mégsem bánom, hogy nem tettem.
Válasz ez?
25n
Szólj igazat, betörik a fejed. Igen, hibáztam 4x. Ezek közt meg lejártam egy bárba nélküle is, ami közös törzshelyünk volt, ott is ismertem meg. Beszélgettem, szórakoztam, táncoltam másokkal, ami bizony rosszul eshetett neki, de hibázott ő is, csak másban.
Ő kalandot keresett, én is az exem után, de aztán megszerettem. Ő mégsem akarta komolyabbra venni a kapcsolatot. Néha hitegetett, néha nem. A flörtökkel pótoltam, amit nem adott meg. Elcsesztem. Annyira próbáltam... nem voltam hajlandó belátni, hogy hiába, s hogy én is elcsesztem, csak egyre rontottam a helyzeten, de csináltam csak azért is, mert ő is bántott...
Mint mondtam, mással nem volt ez így, és tudom, hogy elbasztam. Nem kellett volna idáig eljutni. De megtörtént, és azt hiszem a kérdésre válaszoltam ezzel, nem értem amiért hibáztam, miért is volna ez haszontalan válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!