Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem nagyon nincs vagyis véleményeket várok. Tudom hogy nem lesznek megnyugtatóak de muszáj tudnom ki mit lát ki ebből?
Szóval az exednek kellett még idő, hogy eldöntse, veled akar-e lenni (ezt most egyébként inkább nem kommentálom), de azért zavarja, hogy lefeküdtél mással, amíg együtt sem vagytok? Kisanyám, te jól beválasztottál. Mit tud az a pasi, aki féltékeny még a nőstény legyekre is, de te ennyire oda vagy érte? A leírás alapján max 20 éves lehetsz, ha egyáltalán, mégis minek pazarolnád a legszebb, legjobb éveidet pont rá? Nyilván te is érzed, hogy valami nem kerek, azért kezdtél el mással beszélgetni, flörtölni, és ezért mondtad miután kiderült, hogy nem szeretnéd vele tovább folytatni a dolgot. Utólag, most hogy megijedtél az egyedülléttől, nem biztos, hogy jól döntesz, ha megint vele akarnál lenni. Ilyen helyzetben én azt tanácsolnám, hogy senkivel se legyél együtt, építsd fel az önálló életed, azt az éned, aki tényleg te vagy, pasiktól függetlenül, élvezd az életet, bulizz, flörtölj, akármi, de teljesen felesleges egy ilyen féltékeny pasi mellett lenned. Mert most tegyük fel, hogy netalán összejönnétek. Szerinted, a múltatokat ismerve, hogy viselkedne? Azt garantálom neked, hogy folyamatosan konfliktusaitok lennének abból, ha te a barátnőiddel elmennél szórakozni vagy egyetemen/főiskolán/munkahelyen egyáltalán léteznének körülötted férfiak. Folyton lemondanál minden csodás lehetőségről, mert nem akarnál neki csalódást okozni, és nem akarnál (ismét?) összeveszni vele.
Csak azért mondom, mert 19 évesen nekem is ilyen pasim volt. Őszintén megbántam. A legjobb, legizgalmasabb időszakát dobtam el magamtól az életemnek miatta.
Mindenkivel szakíts és legyél egyedül egy kicsit. Jót fog tenni, kitisztul a fejed. Tiszta káosz vagy, szanaszét csapódsz minden irányba, mint valami kétségbeesett vészmegoldás.
Az exed egy mérgező egyed, nem is értem miért akarsz vele lenni. Ha épkézláb kapcsolatot akarsz BÁRKIVEL is a jövőben, az első és legfontosabb, hogy őt kitörlöd az életedből! A másik srácot meg ne hülyítsd. Csak önzően kihasználod a törődését, amit az exedtől szeretnél, de ő meg nem fogja megadni, mert ő meg egy birtoló manipulatív ember. Itt senki sem szerelemmel szeret, itt mindenki csak önzően ragaszkodik.
Szedd már össze magad.
És nem, a szüleid válására nem kenheted a saját hülyeségeid! Vállald a felelősséget!
Fiatal vagy még.
Engedd el az exed, ismerkedj, de ne dőlj a karjába az első pasinak aki meghallgat meg szépeket mond.
A felnőtt világ pedig nem fekete és fehér, mind követünk el kisebb nagyobb hibákat, néha olyanokat megbántva akiket szeretünk.
És pont emiatt a megbocsátásnak is oda-vissza kell működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!