Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy lány munkatársam teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány munkatársam teljesen rám van állva. Csak játszik?

Figyelt kérdés
Szóval van egy 27éves munkatársam. Gyönyörű, dekoratív, okos és szexi nő akinek 2 éves párkapcsolata van. Nagyon sok dolgot elmondott, hogy egyszer "megcsalta" a párját amikor nem voltak együtt kb 3 hétig mert nem kapott törődést tőle...azt is, hogy uncsi a szex, nem jól csókol a barátja. Engem minden nap megfogdos, hozzám ér, kétértelmű megjegyzéseket tesz amit már más is észrevett, illetve folyton keresi a társaságomat, többször mondta, hogy jóképű vagyok és járna velem, meg megcsókolna, de ezt így poénosan. Kijelentette azt is, hogy elítéli azokat aki megcsalja a párját. Nekem egy 10 éves kapcsolatom van, nem járnék vele mert van egy érdekes stílusa. Beleszoktam menni ezekbe a játékokba, pl visszaszólok egy olyat mint ő de olyankor csak nevet és komolytalannak gondol. :D szexelni akar vagy csak játszik mert unatkozik? Ő 27 én 25
2019. szept. 28. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem komolyan gondolja. De nekem az ilyen az bottal se kategória, gusztustalan amit művel.
2019. szept. 28. 09:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Múltkor már azon gondolkodott, hogy ejti a pasit mert elege van belőle most meg már a gyereket tervezi. Wtf?! Érdekes az biztos...nem lehet kiigazodni rajta egyáltalán.
2019. szept. 28. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ellentmondással teli hülye pcsa.Ő elítél másokat, mert csalnak, miközben ő sem különb.Komolytalannak gondol téged, de közben ő sem egy komoly jellem.Sok férfinek az ilyen nő egy patronos kategória, de a normálisabbja rá sem néz egy ilyen személyiségű nőneműre, inkább elküldi a búsba.Pont odavaló.Neked is ezt ajánlom, ha van tartásod és önbecsülésed.
2019. szept. 28. 10:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ahogy fogalmaztál. Max egy menetre való.
2019. szept. 28. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egypálcikás. Vagy annyit sem ér. Közöld vele hogy kocc. Találsz normálisabbat. Ha lefeküdnél vele totál rád állna, feszt figyelne kivel hova mikor mennél. Inkább hagyd.

Plusz téged is megcsalna ha a te nőd lenne.

2019. szept. 28. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Azt irod van egy 10 éves kapcsolatod.

Attól az egy numerától is óva intelek. Ahogy leirtad a csajt nem biznék benne, hogy nem kavar e be!

2019. szept. 28. 13:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Tudom-tudom

Csak rohadt izgi na. :/

2019. szept. 28. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, hogy mindenki a nőt ekézi, tök igaz, de a kérdezőnek is van párkapcsolata... És ő se teljesen korrekt. De persze, csak a nő a hibás. Ezen az oldalon mindig.
2019. szept. 29. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Remélem mindkettőtök párja hamar rájön, hogy az egyikük egy szutyok ribivel, a másik meg egy gerinctelen patkánnyal van együtt, és megszabadulnak tőletek.
2019. szept. 29. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Izgi persze ilyenkornem gondolkozol majdakkor kapszészbe mikor marmegfektettedamagamutogato ribikét akki állitolag gyereket tervez a párjával. Hát grat ha egy ilyen nem nőnek nevezném ribi felkelti a figyelmedet. Csak a p@rodat sajnálom meg a csaj párját. Ahejett hogy őszinte lenne vele jol átcseszia fejét.
2019. szept. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!