Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok hogyan van?
Figyelt kérdés
Azokat kérdezem főleg nőket akik huzamosabb ideig tartanak szeretőt a férjük mellett,szex közben nem gondoltok a férjetekre,barátotokra? Vagy amikor sutyomban találkoztok a szeretővel nincs bennetek rossz érzés? Vagy hogyan zajlik ez le bennetek? vagy ez tök természetes nálatok? amikor hazamentek egy kiadós szex után akkor a legális párotokkal milyen a viszonyotok?2019. szept. 23. 11:34
1/5 anonim válasza:
Na figyelj! Nyilván nem szórakozásból tartanak szeretőt. Vmi nem működik otthon ami javíthatatlan és esetleg több próbálkozás után sem sikerült rajta javítani. A válás nem mindig opció.
Ha szórakozásból csalja az ember a párját akkor lehet hogy van lelkiismeretfurdalás.
2/5 anonim válasza:
Van, aki gátlástalanul képes megcsalni a párját, és van, akinek lelkifurdalása van minden alkalommal, attól is függ, vannak-e érzelmek, vagy csak szex. Egyénfüggő, férfiaknál és nőknél egyaránt.
3/5 anonim válasza:
Én azért léptem félre, mert az előző kapcsolatban egyáltalán nem volt szex, és az még jobban motivált, hogy dühös voltam az akkori páromra, be akartam bizonyítani, hogy a többi pasi nem akkora lúzer, mint ő. A mostanival viszont még nem léptem félre, és nem is tervezem, jelenleg nincs olyan problémánk, amire ne lenne más megoldás, csak ez.
4/5 A kérdező kommentje:
erről nem hallottam a magcsalás az megoldás? de lehet nem értek ehhez!
2019. szept. 23. 13:16
5/5 anonim válasza:
Húúú bammeg! A megcsalás a világ szerves része volt, az és lesz is. Aztán jön itt mindenki, és úgy tekint erre a dologra, mintha azt csak a kérdező követné el. Rengeteg ember, rengeteg indok. Alapvetően meg senkinek semmi köze hozzá hogy ki és miért lép félre. Fele-fele arányban hibás mindkét fél. Aztán itt van a CSOK is, na ott már jogilag és anyagilag is egymáshoz láncolták az embereket. Engem egyáltalán nem zavar ha valaki félrelép, nem nézem ettől se le, és nem is vetem meg. Ő dolga és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!