Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha az exével beszél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exével beszél?

Figyelt kérdés

Párommal eddig azt hittem jó meg vagyunk,tegnap viszont nálam hagyta a telefonját és mikor írtam neki az ágyamon rezget.Megnéztem és láttam hogy az ex barátnőjének írt...

Olyanokat hogy mindkettőjüknek van már más de a barátom szerint nem kellett volna szakitani és kellett volna még 1 esely adni.

Persze a csaj lezárta az ügyet.

De a barátom el kérte a számát a csaj meg megadta

Most mit tegyek ?

Ugy érzem én csak potlék vagyok és még nem lépett túl a csajon.

Folyamat azt mondja szeret de ezek után hogyan hidggyem el neki?

2019. szept. 22. 07:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez gáz. Szerintem én ezt tisztáznám vele, de bizalom már nem lennr ,igy szakitanék. Ennek semmi értelme ha a másik csajnak ilyet ir. Ha csak téged szeretne, eszébe sem jutna másnak ilyet irni. Sajnálom de szerintem ezt igy engedd el
2019. szept. 22. 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ hogy te milyen hamar érkeztél a szakítás után az életébe. Ha hamar akkor nem volt ideje "meggyászolni " az előző kapcsolatát. Igen! Elképzelhető hogy csak pótlék vagy egyenlőre.
2019. szept. 22. 07:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Amikor exekről beszéltünk azt mondta túl lépet

Sokáig tepert a csaj miatt mondta majdnem 3évig

2019. szept. 22. 07:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csaj nem érezne már semmit a pasid iránt, akkor nem adta volna meg a számát neki. Ez halott ügy. Ebből vigasz kufirc lesz.
2019. szept. 22. 07:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Nem kell megmondani, hogy olvastad, hadd egye a penész, hogy még a vigaszkapcsolatának se kell.
2019. szept. 22. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak talonban akarja tartani a csajt, arra az esetre, ha köztetek valami nem működne.

Hogy nézted meg a telojat? Nem pinkodos vagy ujjlenyomatos?

2019. szept. 22. 09:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Ujj lenyomatos es pinkodos de a kodot tudom meg mondta meg mar lattam is
2019. szept. 22. 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te vagy a pótlék az ex után. Ha nem tetszik, lépj ki. Ezt kéne, mert a csaj sem véletlen adta meg a számát és állt vele szóba. Most hagyja, hogy pitizzen neki. És fog is.
2019. szept. 22. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Félre akar kefélgetni. Jobb, ha hagyod ezt a pasit!
2019. szept. 22. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ezek után nem is lenne kérdés, hogy dobnám a pasit.
2019. szept. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!