Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a barátom szinte napi szinten beszél az exével?
Figyelt kérdés
A volt barátnőjével 3 évig voltak együtt. Mi majdnem 2 éve vagyunk egy pár. Nem sokkal a szakításuk után jöttünk össze, utána nem is beszéltek, mert a lány állandóan zaklatta, szét akart minket választani, korábban többször megcsalta. Kb egy hónapja viszont újra elkezdtek beszélni, és most már napi szinten írogat neki a lány. Most már ott tart, hogy azt akarja h sms-ezzenek a barátommal. Nekem ez nagyon rosszul esik, beszéltem erről a barátommal, azt mondta megérti, de ugyanúgy beszél vele. Nem akarom, hogy erre menjen rá a kapcsolatunk. Szerintetek túlreagálom?2014. jan. 14. 16:49
1/19 anonim válasza:
sokan azt mondanák túlreagálod, de mindig igy kezdődik...
szerintem nem reagálod túl
3/19 anonim válasza:
üsd ki a r*bancot! neked van igazad..
4/19 anonim válasza:
Szerintem meg túlreagálod.
Talán kérdezd meg a barátodat mi van köztük és együtt kéne megoldani és nem itt hisztizni.
5/19 anonim válasza:
Csapd le a lotyót ne töketlenkedj ez már az egyenlősdi korszaka nem a középkor.
6/19 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ha megnéznénk a kommentelők IP-jét vajon mennyi lenne egy adott helyről.
7/19 anonim válasza:
Én ismerek hasonló történetet, annyi különbséggel, hogy több mint 7 évig voltak együtt, a pasi járt a nő után és még szakítás után évekig. az adott nő nem zaklat senkit, és útál sms-ezgetni:D
Jah és nem napi szinten csevegnek:D
8/19 A kérdező kommentje:
Ez nem hiszti, csak feltettem egy kérdést, mert kíváncsi voltam mások, mit gondolnak erről. Már beszéltem vele erről többször, de nem jutunk előbbre. Tudom, hogy nincs köztük semmi, de nem értem, hogy miért kell minden nap vele beszélni, elég lenne mondjuk havonta egyszer. Ráadásul a lány folyton olyanokat ír, amivel a közös emlékekre utal, meg arra, hogy mennyire ismeri őt. Engem a lány viselkedése zavar, de ő ezt nem akarja észrevenni.
2014. jan. 14. 17:07
9/19 anonim válasza:
Hányszor írjuk le a férfi egy könnyen befolyásolható élőlény.Ezt neked kell lejátszanod a kihívóddal.Ha annyira buta vagy hogy nem veszed észre miben mesterkedik a kihívód akkor megérdemled majd a sorsod.Nincs kegyetlenebb a nők harcánál egymás közt.
10/19 anonim válasza:
teljesen igazad van, fordítva is idegesítő lenne, ha megkérted és mégis csinálja akkor kérd meg határozottabban, mert neked ez kínos, ha nem hagyja abba akkor a te dolgod, hogy mivel szankcionálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!