Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti lennétek a szerető, és kiderülne, hogy a szeretőtök elveszi feleségül a barátnőjét, akkor kitálalnátok neki?
Nagyon szidja itt majdnem mindenki a szeretőt, bár maga a szó egy hosszútávú kapcsolatot jelent a megcsaló féllel, de azért nem kell ítélkezni, nem tudjuk a történetet!
Feltételezem ameddig csak barátnő volt a másik lány, addig a kérdező reménykedett, hogy talán ő lesz majd mégis akit választ a pasi, ki tudja, talán hitegette is a szeretőjét..
Más kérdés, hogy ha esetleg hónapokon/éveken keresztül nem borult a bili /akkor miért pont most akarja? Nyilván elkeseredettségéből.
De az ilyen férfiért kár keseregni, és igen, én elmondanám!
Már csak a saját lelkiismeretem miatt is, és mert ha tudom milyen férfihez készül hozzámenni a nő akkor kötelességem figyelmeztetni.
Jobb később mint soha.
Ja és a pasi mehetne amerre lát! Egyikőtöket sem illeti meg!
Voltam hasonló helyzetben, az elején nem tudtam, hogy a férfinek akivel randizom van párja..de amint kiderült kérdőre vontam, megkérdeztem feleségül veszi-e, vele marad-e vagy most tulajdonképpen mit akar velem? Ekkor még szex abszolút nem volt!
Ott a srác éppen készült a kapcsolatot lezárni, és én a végére érkeztem, aztán pár héten belül annak vége is lett a másik nővel, megnyugtatott a dolog, hogy nem miattam, hanem amúgy is.
De ha nem így történik akkor bele sem mentem volna semmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!