Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegénynek mit szabad szerintetek csinálni a legénybúcsún, ha van művésznő? Mi a maximum ami belefér? Illetve a sógorjelölt hozza a művésznőket? Ara rokona barátjaként csendben kell maradni?
Kezdem a végével!
Ha én rokonom lenne akit 20on éve ismerek gáz lenne ha szemem előtt csalná meg a vőlegénye akár hivatásos akár buliban egy másik lánnyal.
Sógor hívja a a prostit...übergáznak tartom,kb "na te szerencsétlen a hugom ,nővérem elveszed vele kell élned,megsajnáltalak utoljára még legyen jó neked"
Eleje: most voltam egy lánybúcsún a vőlegény extra módon szétcsúszott,barátok addig cukkolták amíg szerintem átment a bizonyos határon.
Nem mentség ,de fejenként szűk fél liter pálinka lecsúszott addigra.
21es!! Azért csak felmerült ott is a dolog.
Amúgy általában nem a vőlegény megy el a prostival. Ami roszabb befásúlt unalmas hazasságban lévő pasik inkább.
22.
Vagy mondjuk aki egyedül van...? Az lenne a logikus.
Bár a logika a világban nem mindig érvényesül...
24.
Igeeeen, elfelejtem, hogy a gyáva/félénk embereket úgy kezelik, mint a leprásokat.
Beteg világ ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!