Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegénynek mit szabad szerintetek csinálni a legénybúcsún, ha van művésznő? Mi a maximum ami belefér? Illetve a sógorjelölt hozza a művésznőket? Ara rokona barátjaként csendben kell maradni?
Kezdem a végével!
Ha én rokonom lenne akit 20on éve ismerek gáz lenne ha szemem előtt csalná meg a vőlegénye akár hivatásos akár buliban egy másik lánnyal.
Sógor hívja a a prostit...übergáznak tartom,kb "na te szerencsétlen a hugom ,nővérem elveszed vele kell élned,megsajnáltalak utoljára még legyen jó neked"
Eleje: most voltam egy lánybúcsún a vőlegény extra módon szétcsúszott,barátok addig cukkolták amíg szerintem átment a bizonyos határon.
Nem mentség ,de fejenként szűk fél liter pálinka lecsúszott addigra.
Nagyszerű alkoholista közegben éltek.
Amúgy semmit, értelmetlen ilyen "művésznőt" hívni, habár ha a nőhöz is jön csippendéles... akkor úgy egyenlő. Vagy mindkettőhöz, vegy egyikhez se. Inkább egyikhez se.
Mert ha mégis az jól jelzi, hogy rondának tartja a másikat, de akkor minek veszi el? Pénzért? Polgári tisztességből?
Szánalmas mindkettő.
És honnan tudod, hogy az adott páros női tagja nem épp valami bőrtangás csippendél-mester társaságában tölti el a lánybúcsúját?
Akkor tul.képp megérdemlik egymást, nem?
Köszönöm a válaszokat! Most se zöld se piros kezet nem fogok adni senkinek.
Nagyon fura kérdés lesz,de akkor nálatok milyen egy legénybúcsúztató?
Voltam egyszer egy olyanon,belvárosban csók gyűjtés pólóra,óriáskivetítőn fotómontázs vetítés....majd 5-6helyszínen focimeccs látogatás megye2 ,pultosnőnek szerelmi vallomás tétel..... közben ivás ivás ivás.. majd szálláson vacsora luxusművésznő kocsmázás. Akkor ez a verzió a normálisabb??
Én lúzer vagyok, szóval ha lenne akkor átjönne az a kb. 2-3 ismerősöm ami van, gépeznénk meg filmeznénk. Ennyi.
Nem voltam még legénybúcsún, tekintve, hogy nő vagyok.
Az ivás oké, a buli oké, de mi a tökömnek "művésznő"? Miért nem lehet elképzelni egy bulit sztriptíztáncosnő nélkül?
Az én ismerőseimnél, ahol ilyen volt, az a szokás, hogy a szervezők megkérdik a menyasszonyt, hogy mi fér bele.
A vőlegénynek így is meglepi marad az egész.
Kár titkolni, úgyis kiderül, mi volt a műsor, jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!