Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan verjem ki a fejembol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejembol?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy megismerkedtem kb 2eve egy fiuval akivel kollegak voltunk. Belebonyolodtunk, mivel en hazas vagyok es mar akkor is az voltam..Mivel nagyon sok idot toltottunk egyutt es kaptam olyan jeleket amiket egy csak barat nem csinal, beleszerettem. Ugyereztem ez kolcsonos mig nem csokoloztunk az viszont balul sult el mivel elkaptak minket es a paromnak elmondtak. Amikor igy alakult vege lett mindennek es nem mertem neki mondani semmit, hisz egy szoval sem mondta, hogy maradjak vagy probaljuk meg. Igy en a parommal maradtam o pedig a megszokott vilagaban tollem nagyon tavol. A helyzet, hogy lassan egy ev telt el es meg mindig titokban azon ragodom mi volt ez koztunk, es miert kellet ez tortenjen?! Nem keresett azota sem, de mar iszonyu nehezen allok ellen, hogy en keressem ot de tudom az ver ciki lenne! Nemtudom, hogy lepjek tul rajta

2019. szept. 7. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán ezt az energiát fektethetnéd a házassagodba, ami nyilvánvalóan egy kalap szar, de ha akarnád, még megmenthetnéd.
2019. szept. 7. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Válás.
2019. szept. 7. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keres,akkor csak egy kis kalandot akart,de úgy látszik mégse akar egy dühös férjjel szembekerülni.
2019. szept. 7. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!