Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan verjem ki a fejembol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác, akivel egy egyetemre járunk, de csak látásból ismerjük egymást így tehát nem igazán ismerem, de mégis állandóan rá gondolok, ami megőrít, mert 22 éves felnőtt nő lévén újból 15-nek érzem magam. :D És hozzátenném, nem szokott ilyen előfordulni velem, hogy valaki mindenféle kontakt nélkül csak úgy megtetszik. (Ha mégis, 5 perc múlva el is felejtem.) Mar lett volna alkalma, hogy lépjen szerintem, ha ő is hasonlóképp gondolna rám, mégsem tette. A kérdés csak annyi, hogy még mindig irreálisan sokat gondolok rá és nem tudom, hogy kéne kivernem a fejemből valakit, akihez nem is volt soha közöm. Ez annyira furcsan hangzik, kicsit meg is rémiszt:D Nyomulni nem szeretnék rá, nem az én asztalom. Úgyhogy az az opció nem igazán jöhet szóba, hogy teljesülnek plátói vágyaim és happy end lesz a vége. :D válaszokat köszönöm!2019. márc. 12. 21:36
1/7 anonim válasza:
Olyat nem szoktak az emberek csinálni, az fájdalmas..jujj
2/7 anonim válasza:
Kezdemenyezz, a gondolkodas a tett halala.:)
3/7 anonim válasza:
Legyen saját életed rögtön nem lesz időd álmodozni
4/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen,es nagyon banom hogy semmilyen lepest nem tettem a fiu iranyaba...!
Ne nyomulj,de mindenkeppen tudasd vele hogy nem kozombos.. kovesd be instan vagy akarmi.. egyszer elsz.
24 N
5/7 A kérdező kommentje:
Elég bátortalan és gyerekes lépésnek tartom ezt a kovesd be instan dolgot, de egyekbent megvolt! :D És nem viszonozta a követést ebből is gondolom, hogy nem érdemes jobban kezdemenyeznem.
2019. márc. 12. 21:49
6/7 anonim válasza:
Basszus, beszélgess már vele valamilyen apropó okán.
Lehet te is tetszel neki, csak nem mer ő sem lépni.
7/7 anonim válasza:
Igen, a legjobb lépés az, ha teszel valamit és esetleg kiábrándulsz, vagy történik valami pozitív. Nem érdemes ilyen érzések közt kínlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!