Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az, hogy minden embernek megvan az az ember, akivel képes lenne megcsalni a párját?
Ez ostobaság. Jól írták az elején: a hűség döntés kérdése. Amikor az én házasságom tönkre ment és évente volt 1-2 aktus, akkor nagyon magam alatt voltam, de nem fantáziáltam másokról és nem ismerkedtem másokkal. A férjem külföldre költözött és egyedül voltam otthon a gyerekkel, mégsem jutott eszembe megcsalni. Mivel nem sikerült megjavítani a dolgot, fájó szívvel, de elváltam. Én adtam be a válást, mert már nagyon vágytam szexre, gyengédségre és intimitásra, mégis több hónap telt el a válás után, mire ismerkedni tudtam, és akkor sem teljes szívvel.
Aki állhatatos természetű, az nem fog elcsábulni senkinek. Aki nem az, annak még csak nem is kell hozzá álom pasi/csaj. Ha én hozok egy döntést (pl párkapcsolat, akkor azt komolyan gondolom és nem fogom felrúgni a saját kis kielégülésemért)
N 42
pfff...asszem rossz bolygora szulettem..
en ha szingli vagyok,akkor sem szoktam 1nel tobb emberrol fantazialni,csak arrol aki aktualisan tetszik..
de ez ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!