Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek igaz az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az, hogy minden embernek megvan az az ember, akivel képes lenne megcsalni a párját?

Figyelt kérdés
Főleg, ha biztos lehetne abban, hogy nem derül ki.
2019. szept. 7. 09:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Hozzátenném az elhangzottakhoz: Férfiak részéről a megcsaláshoz potensnek is kell lenni. Az a férfi akinek hetente egyszer nagy kínkeservvel áll fel a f.rka és tudja, hogy a heti egy az asszonynak kell, az biztos nem fog más nők után ácsingózni.
2019. szept. 7. 13:03
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
A páromat csak a saját maga 2 évvel ezelőtti verziójával csalnám meg maximum, mert akkor még nem volt szakálla, de csak ha nem derülne ki :)
2019. szept. 7. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Ez ostobaság. Jól írták az elején: a hűség döntés kérdése. Amikor az én házasságom tönkre ment és évente volt 1-2 aktus, akkor nagyon magam alatt voltam, de nem fantáziáltam másokról és nem ismerkedtem másokkal. A férjem külföldre költözött és egyedül voltam otthon a gyerekkel, mégsem jutott eszembe megcsalni. Mivel nem sikerült megjavítani a dolgot, fájó szívvel, de elváltam. Én adtam be a válást, mert már nagyon vágytam szexre, gyengédségre és intimitásra, mégis több hónap telt el a válás után, mire ismerkedni tudtam, és akkor sem teljes szívvel.

Aki állhatatos természetű, az nem fog elcsábulni senkinek. Aki nem az, annak még csak nem is kell hozzá álom pasi/csaj. Ha én hozok egy döntést (pl párkapcsolat, akkor azt komolyan gondolom és nem fogom felrúgni a saját kis kielégülésemért)

N 42

2019. szept. 7. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Némelyiknek több is van.Sokan az egész életüket csalással töltik el.
2019. szept. 7. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

pfff...asszem rossz bolygora szulettem..

en ha szingli vagyok,akkor sem szoktam 1nel tobb emberrol fantazialni,csak arrol aki aktualisan tetszik..

de ez ilyen..

2019. szept. 7. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:
33%
A takonygerncűek gyakran találnak ki ilyen ostobaságokat, amivel próbálják igazolna önnön fégeskedéseiket.
2019. szept. 8. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!