Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy olyan férfival, aki súlyosan megcsalta a barátnőjét, de mégis vigyorog, mint a tejbetök?
Ignorálni kell, ha a haverja vagy és etikailag nem fér bele. Esetleg négyszemközt megmondani, ha nem hagyja abba a nagyzást.
Ha a megcsalt vagy... elhagyni, mi mást.
Az ilyet ott kell hagyni, és szélesen mosolyogj, hogy megszabadultál egy ilyen xar alaktól.
A barátnőjére szégyen, hogy egyáltalán összejött vele.
A pasit meg majd szerénységre tanítja az èlet.
Bocsánat, csak közben előbújt belőlem az értetlenség. Lehet én vagyok valami szellemi nyomoronc, de nem tudtam, hogy a megcsalásnak vannak fokozatai. Tájékoztatna valaki, hogy mit értünk "súlyos megcsalás" fogalmán? Emellett érdekelne a megcsalás többi fokozata és a fokozatok pontos leírása, hogy mit takar, illetve, hogy melyik az amelyik elítélendő és melyik az, amelyik még nem ... vagy már nem. Érdekelne az is, hogy megítélés szempontjából van-e különbség az ilyen és az olyan megcsalások között?!
Köszönettel,
Kolompár Dzsézönsztetem
Ha te vagy a barátnő, akkor dönteni a belátásod szerint, ha kívülálló vagy, akkor pedig semmit. Maximum a saját tanácsoddal ellátni a barátnőt. Pont.
(Szerintem durva, hogy itt sokan egyből a tettlegességet írják, hogy hogyan ütné szét a fejét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!