Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás ha ismerkedés alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ha ismerkedés alatt lefeküdtem mással?

Figyelt kérdés
Volt x akivel csak szexelni jártunk össze és miközben megismertem y-t párszor lefeküdtünk x-el illetve 2x azt követően hogy y-nal is megtörtént a dolog. 2 hete mondtuk ki az 5. randin hogy járunk y-nal. 23N
2019. szept. 2. 22:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Amikor kimondtuk hogy együtt vagyunk azután x-el nem történt semmi.Köszönöm a válaszokat.
2019. szept. 3. 08:56
 22/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem azt irtad előzőleg hogy miután kimondtátok hogy jártok meg 2x feküdtél le x-el? Vagy félre olvastam volna?😂
2019. szept. 3. 09:06
 23/30 Estádio de Felchút ***** válasza:
26%

Hogy is mondta a sokat látott Milos barátom?

No, hogyaszongya: hungaricská kurvecská kuplerájová.

2019. szept. 3. 09:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen,megcsalás a javából,mert mindkettővel kavartál.
2019. szept. 3. 09:32
 25/30 anonim ***** válasza:
36%
Mekkora álszent banda...magyar férfiak...ehhez értetek.Kettős mérce, ennyire telik :D
2019. szept. 3. 10:28
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát hivatalosan nem az, de amint én úgy érzem, hogy tényleg alakul köztünk valami még akár szex előtt is, akkor én elvárom, hogy az illető rám koncentráljon csak, ha meg már szexelünk is akkor pláne. Szóval nekemkifejezetten nem tetszene, ha kiderülne ez.
2019. szept. 3. 12:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Az, mert olyan szándék volt az ismerkedés mögött, hogy együtt legyetek. És ha kiderül, ő is így fogja gondolni.
2019. szept. 3. 13:49
 28/30 anonim ***** válasza:
85%

Ja ha nem mondjátok ki csak fél év múlva akkor addig kefélgetsz mindkettővel?

Jó kis önámító magyarázat a részedről.

2019. szept. 3. 15:24
 29/30 anonim ***** válasza:
81%
Én kidobnálak.
2019. szept. 4. 19:56
 30/30 anonim ***** válasza:
50%

Hát nagyon gusztustalan szerintem, de ha a logikát nézzük, bizonytalanért biztosat nem dobunk el. Úgy tűrhető a dolog, hogy miután y-nal megbeszéltétek, hogy együtt vagytok, kidobtad x-et.

Az én sztorim:

Randizgattam X-el, megismertem Y-ont. Nem voltam biztos a dolgomban. X-et hanyagoltam addig.

Viszont Y... Volt neki Z, a távkapcsolatos barátnője akiről nem is tudtam. Miután lefeküdtünk Y-al, attól tartván, hogy X-el összefuthatunk, gyorsan leléptem.

Y átment Z-hez és megdugta.

Rá néhány napra X-el találkoztunk, összejöttünk. Y lapátra tette Z-t, én is X-et.

Erkölcstelen és gusztustalan világban élünk.

2019. szept. 9. 03:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!