Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás ha ismerkedés alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ha ismerkedés alatt lefeküdtem mással?

Figyelt kérdés
Volt x akivel csak szexelni jártunk össze és miközben megismertem y-t párszor lefeküdtünk x-el illetve 2x azt követően hogy y-nal is megtörtént a dolog. 2 hete mondtuk ki az 5. randin hogy járunk y-nal. 23N
2019. szept. 2. 22:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Azért választottam y-t mert kedves, odaadó, vonzó és megkedveltem azt érzem szeretem.Amint kimondtuk hogy járunk, x-el megbeszéltem hogy ez ennyi volt.Jó volt x-el de y-nal teljesen más, harmonikusabb a kapcsolatunk.
2019. szept. 2. 22:50
 12/30 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem nem.
2019. szept. 2. 22:52
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt érzed, hogy szereted akkor nem fekszel össze mással. És ezeknek az érzelmeknek már jóval azelőtt meg kellett volna lennie, hogy ténylegesen kimondtátok, hogy együtt vagytok. Ez a részedről csak ilyen "hát végül is kedves velem" jellegű kapcsolat, szó sincs valódi, erős érzelmekről.
2019. szept. 2. 23:01
 14/30 anonim ***** válasza:
21%

Tuti, hogy megfogod csalni szegényt...

Mert kedvesség, harmónia stb.

Nem azt emelted ki, hogy mert olyan farka van mint senki másnak, vagy borzasztó helyes, izmos stb.

Ez a kedvesség... hát most a szomszéd néni is kedves, mégsem dugom meg.

2019. szept. 2. 23:08
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem, vagyis attól függ, most van olyan akibe az ember évekig plátói szerelmes, vagy tetszik neki akkor addig ne is szexeljen, hátha összejön még? Az már más téma, hogy pár hete ismeritek egymást és folyamatosan tartjátok a kapcsolatot, akkor megcsalás ja.
2019. szept. 2. 23:17
 16/30 anonim ***** válasza:
62%

Engem a kimondás pillanata érdekel! Szeretem, amikor emberek vagdalóznak, hogy mekkora rib.@nc a másik! És honnan tudja itt bárki is, hogy y nem feküdt le mással? Pedig ugyanúgy benne van a pakliban. Kérdező fele úgy fair a dolog ha te ismerkedés alatt lefeküdtél mással, de y is, akkor sincs baj, de ha y nem szexelt mással akkor sem. Max akkor, ha kimondtad hogy együtt vagytok és utána történt meg 2x!

Egyébként meg a többiek fele jelzem, hogy férfiként, ha lenne alkalmam és ismerkednék valakivel, de volna partnerem nem dobnám el csak azért mert megismertem valakit, csak akkor ha már a megismert személy biztos! A biztos alatt értem, hogy kapcsolatra alkalmas!

2019. szept. 3. 05:21
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szürkezóna, a szó konkrét értelmében nem, de ha a saját párkapcsolatomon belül kiderülne, bizalomvesztéssel járna. Mondjuk ez azért is van, mert alapvetően nagyon érzelmes, ragaszkodó és monogám vagyok, számomra a szex érzelmek nélkül elképzelhetetlen, így olyan partnert szeretnék, aki szintén komolyan gondolja.
2019. szept. 3. 05:28
 18/30 LazyJones ***** válasza:
64%
Nekem egyértelműen megcsalás. Wtf is wrong with you, people?
2019. szept. 3. 05:36
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem megcsalàs.Amíg ismerkedtetek, nem volt a pasid.Ő is azzal lehetett, akivel akart.És lehet, volt is.Persze, senkinek sem esik jól, ha az ilyen kiderül, de valós alapja nincs felháborodni, amíg nem vagytok kapcsolatban, ezen csak az egója háborog mindenkinek.Nem kell neki elmondani, aztán ennyi.

Ettől egyáltalán nem biztos, hogy meg fogod csalni, nekem is volt már partnerem ismerkedés közben, és mikor megbeszéltük a másikkal, hogy innentől párkapcsolat, offoltam a partnert.

Nem értem ezt az álszenteskedést.Nem csaltál meg senkit, ne hallgass itt az erkölcs csőszökre.Különösen azok a pasik nyomják ezt a dumát, akik ugyanúgy megtennék, csak nincs rá módjuk.

2019. szept. 3. 06:03
 20/30 anonim ***** válasza:
58%

Nem szépe dolog na :D

DE! Fiúkák mennyire fel vagytok háborodva de mikor látom naponta pasitól a kérdést itt, hogy :

,,ismerkedés alatt mennyi vasat tartotok a tűzben?,,

,,Tuti biztos nő után dobom a többi 15 csajt,,

Álszent bagázs :D

2019. szept. 3. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!