Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt mondta nincs senkije,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nincs senkije, most pedig kiderült, hogy van egy barátnője akivel esküvőt terveznek és a facebook szerint terhes a nő. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Megismerkedtem egy férfivel pár hónapja majd elkezdünk találkozgatni stbstb. Azt hittem minden a legnagyobb rendben van.

Nagyon nagy volt a szerelem legalábbis ezt láttam rajta és magamon is érzem.

Aztán kiderült,hogy van párja és házasságra készülnek már elvileg a dátum is megvan. Mikor megkérdeztem tőle jött a szokásos duma. Elhagyja velem akar lenni azt hiszem hittem neki,mert egy idióta vagyok. Azóta nem volt közöttünk semmi. Ja és a legnagyobb koppanás,hogy kirakta ma facebookra,hogy alig várja a gyereket. A másik pedig az,hogy most nekem is késik. Mi lenne ebben a helyzetben a legjobb? Elmondani a nőnek? Vagy mit tegyek? Bár tudtam volna az elején,hogy mivan. Bár őszinte lett volna akkor biztos nem megyek ebbe így bele..Valakinek ne adj isten tapasztalat ilyen helyzetben? Vagy akármi tanács?

2019. szept. 1. 21:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as.

Nekem fogalmam sem volt arról,hogy neki van valakije.

Tudod ki ment volna bele a gyerekes játékba😂

2019. szept. 2. 02:16
 22/24 A kérdező kommentje:

Mostmár olyat is hallottam,hogy kitalált terhesség azért,hogy ne hagyja őt el.

Legalábbis ezt mondta a csaj barátnője,hogy kitalálta a csaj,mert tudja azt,hogy neki a gyerek a legfontosabb.🙄 Fogalmam sincs már mi van itt,de asszem kettőjükre hagyom!

Isten ments,hogy terhes legyek tőle.

Szerencsére meg is jött!😊

Ne hinném,hogy akármin is változtatna ha tudná a lány.🙂

2019. szept. 2. 02:20
 23/24 anonim ***** válasza:
Olyan jól elpoénkodsz ezen a szituáción, meg televágod röhögős smileykkal a mondataidat, hogy kizártnak tartom, hogy igaz a sztori :D Ugye csak hergelni akarod a gyk népét?
2019. szept. 2. 12:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Hat sztem az ilyet hagyni kell afrancba. Majd a bnője magátol rájön és kidobja.
2019. szept. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!