Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azok a nők akiknek állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akiknek állandóan "fáj a fejük" miért csodálkoznak ha megcsalják őket?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 18:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
29%

De ha fordított nemekkel történik, akkor is a férfi hibája. :D

2019. aug. 20. 23:15
 22/33 anonim ***** válasza:
30%
Én csak azt nem értem, hogy fajulhat idáig egy kapcsolat? Minek van együtt bárki olyannal, akit már nem kíván? Nem korrektebb dolog olyankor búcsút inteni egymásnak? Vagy ha menet közben bármilyen indokból kifolyólag megundorodott a másiktól, akkor miért nem szól, és zárja le ott és akkor a kapcsolatot?
2019. aug. 21. 00:45
 23/33 anonim ***** válasza:
15%

Azért, mert ilyenkor már sok minden összeköti őket.

Na meg az ilyen nők, akik nem tudnak normálisan beszélni, általában dönteni sem tudnak.

Majd intézze el a férfi, mint minden mást.

Természetesen akkor a felelősség is a férfié, és hibás is ő lesz, ez egyértelmű.

2019. aug. 21. 00:48
 24/33 anonim ***** válasza:
79%

"Én csak azt nem értem, hogy fajulhat idáig egy kapcsolat? Minek van együtt bárki olyannal, akit már nem kíván? "

Látszik hogy fiatal vagy, és nem vagy házas, gyerek nélkül persze, akkor jogos a kerdesed de egy 15-20 éves házasságnál több gyerekkel anyagi összekötésben nem is kell, hogy nagy problémák legyenek a kapcsolatban, egyszerűen egymásra unnak a felek. És ezért nem fognak elválni. Senki se várja a partnerétől, hogy 20 év múlva is ugyanolyan hévvel essen neki, mint amikor megismerkedtek. Erre se a nő se a férfi nem képes. Mondom, negyven-ötvenénevesen nem fogsz emiatt elválni, mert nem a bszás körül forog a világ, vagy ha nagyon nem bírja szeretőt tart erre a célra, de nem válik.

2019. aug. 21. 12:09
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Ne fogjuk a korra és a gyerekre, ha valaki gyáva ahhoz, hogy lépjen. Ha ragaszkodik valaki egy házassághoz, akkor az teljesítse a házastársi "kötelességét". Ha viszont csak érdekből van együtt két ember, ne tegye szóvá egyik fél sem, ha a másik fél máshol próbál boldog lenni.

Le lehet zárni gyerekkel, sok év után is egy házasságot, ha nem működik. Ha meg az érzelmek elmúltak, de "praktikus" okok miatt együtt marad két ember, ne legyen már elvárás, hogy egy életet leéljen bármelyik fél szex nélkül.

2019. aug. 21. 18:17
 26/33 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván nehéz ezt elképzelni fiatalon, de a megszokás nagy úr, és együtt könnyebb anyagilag is megélni. Itélkezni lehet, majd meglátjuk hányan mennének albiba, meg új életet kezdeni idősen mondjuk minibálbérből vagy nyugdíjból csak azért mert nincs otthon megfelelő minőségi szex.:)

A gyakorlat nem ezt mutatja.

Nagyon durvan a hosszabb kapcsolatokban 10+ éven felül szinte szex alig van, ez a valóság. Magyarországon még mindig az egyik fél mehet vissza a szüleihez lakni, vagy nyakába vehet egy hayalmas hitelt hogy ki tudja fizetni a ház, lakás felét. Nyilván aki jobb modú ott a válás is könnyebb.

Szóval legtöbben meggszokásból vannak együtt, ennyi. Ja és a legújabb statisztikák azt mutatják, hogy kicsit, bár nem sokkal ugyan de boldogabbak azok az emberek akik párban élnek de nincs intimitás, viszont ez is ad egy egyfajta érzelmi biztonságot.

2019. aug. 21. 18:38
 27/33 anonim ***** válasza:
#26: Nem minden kapcsolat egyforma. Van, ahol 10+ év után is jó a szex és van is hetente többször.
2019. aug. 21. 19:00
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

27=persze, hogy van ilyen is, nem vitatom.

Egyébként, csak hogy tisztázzuk, nem a megcsalást preferálom, vagy teszem követendő példának, azt írom amit látok körülöttem, amit tapasztaltam.

Hülye lesz apa vagy anya heti pár óra légyott miatt borítani mindent, főleg ha egyébként elvannak.

(pl a mostani CSOK-osok, három gyerekkel hogyan válnak majd? Pénz, új partner... ) Nem kötekedni akarok, csak picit gondoja át mindenki aki azzonnal válást javasol mindenre.. Persze elméletileg meg lehet tenni mindent, csak a gyakorlatba mennyire jár jól az más kérdés. :)

2019. aug. 21. 19:30
 29/33 anonim ***** válasza:

Tehát, ha már csak a megszokás tart össze két embert és a pénz. De nincs már érzelem és szex, akkor mégis miért fáj sok nőnek, ha a férfi kiéli magát máshol? Attól még, hogy hetente pár órát máshol tölt ugyanúgy megvan a megszokott élet és az anyagi biztonság.

vagy félnek, hogy esetleg az új partner miatt borul a kényelmes élet?

Szerintem ez a fajta önzés pont annyira gusztustalan mint félre lépni.

És mielőtt az jönne le, nem értek egyet a megcsalással. De továbbra is azt gondolom, hogy ha nem működnek a dolgok el kell válni.

És nem csak vagdalkozok a szavakkal, én megtettem gyerekkel is, és lett egy sokkal jobb életem.

2019. aug. 21. 20:23
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért fáj sok nőnek, ha a férfi kiéli magát máshol?-

Nem mindenkinek fáj, valaki hót nem érdekli mit csinál a másik.

Akinek fáj, de nem ad semmit, annak az önérzetének fáj, ugyaúgy, mint egy impotens férfinek is rosszul esik, hogy ha megcsalják. Meg ott van az érzelmi elköteleződés is ami miatt rossz érzés, hiába nem kívánja.

vagy félnek, hogy esetleg az új partner miatt borul a kényelmes élet? -

A férfinek is elég kényelmes, nem csak a nőknek. Akkor félnek valószinűleg, ha teljesen kivannak szolgáltatva a férjnek anyagilag.

De továbbra is azt gondolom, hogy ha nem működnek a dolgok el kell válni. -

Az nem érted, hogy nem mindhol elvárás a napi ket szex, főleg 10+ év után. Ha más működik akkor miért semmiznék ki magukat?!

A férjeknek is baromi kényelmes ez az opció, van egy fix meleg otthon, mellette van szórakozás, egy másik nő.

2019. aug. 21. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!