Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akiknek állandóan "fáj a fejük" miért csodálkoznak ha megcsalják őket?
A "fejfájás" vagyis a libidó csökkenése általában nem ok, hanem tünet. Ha valaki még szereti a párját, akkor először rákérdez, hogy ennek mi az oka. Persze ilyenkor jön az, hogy miért nem mondja a nő kérdezés nélkül stb. stb. Lehet mutogatni egymásra, hogy kinek kéne kezdeményeznie a megoldást, de abból nem lesz megoldás. Meg különben is gyerekes hozzáállás. Tegyük fel, hogy felnőtt férfiról beszélünk, aki hozott egy felnőtt döntést, vagyis hogy inkább félrelép, minthogy megkérdezné a párját a bajról, holott lett volna számára tisztességes út is. (Ami még mindig végződhet szakítással, de tisztességes módon).
Tehát a válasz arra, hogy miért csodálkoznak ezek a nők: Azt hitték, tisztességes pasit választottak.
Itt mindketten csalnak.
A "fejfájós" nő nem mondja meg az igazat - pont úgy, mint a félrelépő pasi.
Összeillenek.
Az a baj, ha megkérdezi akkor a válasz:
"CSAK!"
"SEMMI BAJ NINCS!!!"
"TUDNOD KELLENE ALAPBÓL444!!!!44"
Erre mit lehet reagálni?
Mondom ezt úgy, hogy én az elhidegülős-"szevasz" szakítós utat követném az ilyen válaszok egyike után.
Mert feltételezik hogy ha a parjuknak gondja van velük akkor először megpróbálják ezt megbeszelni, ha pedig az nem eredményes, akkor tisztességes emberhez méltóan véget vetnek a kapcsolatnak, és nem gerinctelen ösztönlénykednek, mint az állatok, akik nem ismernek hűséget és tisztességet.
És akkor a nő részéről nem úgy lenne tisztességes, hogy vagy megbeszéli a párjával, hogy mi a baj, vagy véget vet a kapcsolatnak? Napi szinten belehazudni valaki képébe tisztességes?
Meg kell beszélni.
A libidó csökkenésének több oka is lehet, nem csak az, hogy már nem szeretitek egymást. Nekem például a fogamzásgátló csökkentette a 0-ra, de ahelyett, hogy szakítottunk volna, vagy másnál kereste volna a párom a boldogságot, elgondolkodtunk a megoldáson.
Végül választottunk más védekezési módszert, ami kényelmetlenebb ugyan, mint estenként egy-egy bogyót lenyelni, de sokat javult a szexuális életünk. Sokkal gyakrabban is van, és minőségibb, mert én is kívánom.
"Az a baj, ha megkérdezi akkor a válasz:
"CSAK!"
"SEMMI BAJ NINCS!!!"
"TUDNOD KELLENE ALAPBÓL444!!!!44"
Erre mit lehet reagálni?
Mondom ezt úgy, hogy én az elhidegülős-"szevasz" szakítós utat követném az ilyen válaszok egyike után."
12-es vagyok. Pontosan azt kell reagálni egy ilyen válasz után, amit magad is leírtál. De csak miután feltetted a kérdést. Végig járod a tisztességes utat, ha pedig nő ebben nem partner, az az ő felelőssége. Viszont nagyon sok nő értékeli, ha nyitott vagy dolgozni a kapcsolaton és hajlandó vagy megkérdezni, hogy mi a baj. Ha fejben is felnőtt nőt választottál párodnak, akkor valószínűleg nem azt a választ fogod kapni, hogy "semmi baj sincs!" Szóval ha megkapod a normális választ, akkor hallgasd is meg azt. Fogadd el és gondold át, akkor is, ha téged ér benne kritika. Például ha minden házimunkát a párodra hagysz, lehet, hogy szó szerint fájni fog a feje estére. Vagy ha ő tartja a nőies alakját, de te pocakot eresztesz, akkor lehet, hogy már csak mint embert szeret, és mint férfit nem kíván. Az is lehet, amit az egyik előző válaszoló írt, hogy a fogamzásgátló teszi tönkre a szexuális étvágyát. Ez esetben nagy levegő és tessék gumit húzni. Az is lehet, hogy abszolút nem te vagy az oka, szorong, vagy fél valamitől és az nagyon le tudja nyomni a libidót. Egyik sem megoldhatatlan probléma.
Mindegy: az a barátnő gerinctelen.
És a férfi, HA még nem csalta meg, ő viszont még NEM gerinctelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!