Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy buktatnatok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy buktatnatok le a parotokat?

Figyelt kérdés
Lassan egy eve vagyunk egyutt a parommal. Es kozel mas fel honapja mas nem akar ugy sexet arra hivatkozva hogy most nem megy o most boldog meg nyugodott amiota terhes vagyok tole el huzodot tolem majd nem hogy rideg eddig mindig volt egy heten egyszer most nem ha van is olyan mint ha nem is ott lenne a kukaca sem ugy viselkedik egy 3 4 nyomasnal le lankad. De van hogy mukodik de akor meg azt erzem hogy testileg ott van de erzelmileg lelkileg nem. 2 hazadagaba egyszer sem maradt huseges. Beszelgetet egy novel facen de nagy vita lett belole elotte fel h8vtam a csajt nevetet a csaj az ossze vissza dumalt tamadot mikor kicsit be tamadtam en is a csajt akor meg vedekezet hogy kinek kene a te urad. Ot mar elottem ismerte es randiztak is csak a csaj vissza ment a volt parkahoz aki allitolag utote verte. Parom a telot is le zarta igaz nm neztem egyszer elote akor lattam meg az enyelgest a csajjal hogy banja hogy vissza ment az exehez a parom annyit irt sajnalja de neki sikerult egy kapcsolat igy mar csak tanacsot tud neki adni. De erzem hogy van neki valakije. Alig ir mikor dolgozok eddig allandoan hivott irt meg irta mit csinal mar nem. Tanacs kinek mi valt be hogy le bukjon a parja? Beszeltem vele sokszor mit erzrk es gyanitok de erre meg nyalizik igy szeret ugy szeret nem kell mas. Plusz azt is hozza tete hogy tetszik neki hogy feltekeny vagyok pedig nem csak a meg erzeseim nem szoktak hazudni
2019. aug. 11. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2019. aug. 11. 09:45
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem ártott volna újra megtanulnod fogalmazni, mielőtt terhes leszel.Kiégett a retinám mire megértettem valamennyit az idehányt szövegből.

"2 hazadagaba egyszer sem maradt huseges. "

Ez a kulcsmondat.Mit vártál egy ilyen alaktól?Ja tudom, majd miattad megváltozik.Persze, a mesében.

Nem kell őt lebuktatni, ha lennél annyira értelmes, akkor tudnád, hogy egy olyan embert választottál a gyereked apjának, aki nem fogja tudni a gatyájában tartani a farkát egy életen át.Ezzel vagy együtt élsz, vagy lelépsz tőle.Ő nem változtat a viselkedésén, mert nem képes a hűségre.Neki kell a változatosság.Most te vagy az, akihez hazamehet a nők mellől, előtte meg a két volt felesége volt az.

2019. aug. 11. 09:48
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Pistike, készülj a pótvizsgára, mert évet fogsz ismételni!
2019. aug. 11. 09:49
 4/13 anonim válasza:
83%

Inkább olvasnál vagy a nyelvtankönyvet forgatnád ahelyett, hogy gyereket gyártasz mindenféle jött-menttel...

Kész főnyeremény ez a fazon!

2019. aug. 11. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Mindketten főnyeremények vagytok.
2019. aug. 11. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Jóságos ég...hogy szülhet az ilyen?Mi lesz így ebből a szerencsétlen gyerekből ilyen primitív szülők mellett,rossz házasságban?Te drága ne azon agyalj,hogy hogy buktathatnád le,ennek már lőttek úgyis.Inkább azon gondolkozz ,hogy sík primitív vagy,akinek nem való gyerek.
2019. aug. 11. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

"Lassan egy eve vagyunk egyutt a parommal. [...] boldog meg nyugodott amiota terhes vagyok tole el huzodot tolem ... "

Ehhez is gratulálok! Ahhoz, hogy lassan egy éve vagytok együtt, de már terhes vagy tőle, meg a megfogalmazásért, hogy most akkor döntsük el mi, hogy most boldog és nyugodt-e mióta terhes lettél tőled, vagy pedig nem, mert elhúzódik tőled.

2019. aug. 11. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Pedig reménykedtem, hogy a terhes vagyok részt is csak én értettem rosszul a fogalmazás miatt. Megint olyan helyre születik egy gyerek ahova egyáltalán nem kéne. Ez szomorú...
2019. aug. 11. 10:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy egytől tizes skálán mennyire vagytok cigányok?
2019. aug. 11. 12:01
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Kukaca 😅😅😅😅😅😅😅😅
2019. aug. 11. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!