Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érzek nagy bűntudato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek nagy bűntudatot azért, mert szeretőm van? Miért csinálják ezt az emberek? Miért csalunk?

Figyelt kérdés

Szégyellem magam és az is, akivel teszem, neki nagyobb a bűntudat a a családja miatt. Nekem is családom van.

Én arra készülök, hogy elhagyom a párom. A szeretőm nem hiszem. Nem miatta hagyom el a párom, hanem azért mert fiatalok vagyunk. Találna jobbat, én meg úgy érzem egyedül kellene legyek egy kis ideig. Sosem csináltam iylet. Soha nem voltam szeretői státuszban, sőt, sosem csaltam meg senkit, semmilyen módon.

Igazából érzelem Annyira nincs a szeretővel, szóltunk beszélgetni de inkább szex és megyünk is utunkra, szeretnénk utána beszélgetni de félünk a lebukástól.

Az én okom a megcsalas rá, az h nem kaptam már évek óta szeretet itthon, csak lebszást mindenért. Kevés volt a sex, de a fiunk nagyon pici volt. Miatta maradtam,de már nem húzom sokáig.

A pasinál a korkulonbseg a gond, a Párja 45 éves a pasi 32, de náluk csak 2 éves a kislány. Gondolom ezért sem lép, és az ő kapcsolatuk egy fokkal jobb is.. Ott a pasi ilyen, minden kapcsolatban félre lépett.

Tudom, h kapok majd Ronda válaszokat. De talán egy egy segítő vagyis inkább értelmes választ is. Én is gondolod csúnya dolgokat, mégis megtudom írni értelmes emberi módon. Aki oltogatni jön, az egy fokkal sem jobb tőlem, inkább butább..

2019. aug. 11. 08:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9# rendben nem írtam. De próbáltuk megoldani a szexet..
2019. aug. 11. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

Kérdésedre megkaptad a választ.

Amikor rájöttél, hogy már nem szereted, akkor a megoldás a félrebszás volt. Szép....de a gyerek miatt persze maradsz. És akkor én látom rosszul, hogy te milyen vagy. Oké.

Tudod nem félrebszunk, hanem kilépünk, ha valami már végképp elromlott a kapcsolatban. És nem a kifogásokat keressük, esetedben a gyerek ugye.

Én is elváltam, bár nálam a férjem volt a hűtlen disznó. Velem maradt volna, ha nem adom azonnal a bíróságra a válást. Én nem kerestem mentségeket számára, kifogásokat, hogy a gyerek miatt vele maradjak. Ha látni akarja, akkor látni is fogja. Ehhez nem kell a továbbiakban együttélnem vele. De ugye egy ilyen döntéshez kell egy határozott, erős jellem. Ez viszont az emberek többségére nem jellemző,ahogyan rád sem. Tehát ezért csalsz, egyszerűen gyáva és jellemtelen vagy. A helyedben nem szidalmaznám azokat az embereket, akik rávilágítanak a negatív tulajdonságaidra(hiszen a fő kérdésed is ez volt), hanem elgondolkodnék, hogy hogyan is lettem ilyen szr jellemű. Lehet az élet más területein nem így viselkedsz, de a kapcsolatodban viszont elbuktál, mint sokan mások is. Vajon miért? Azért, amit leírtam.

2019. aug. 11. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen tetvedékeknek ott kéne lenni amikor a gyerek szemébe mondja a lelépő szülő, hogy csá.
2019. aug. 11. 22:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos elbuktam a kapcsolat terén, regen eliteltem a megcsalást..ezert nem értem, h most miért nem érzek óriási bűntudatot.. Pedig kellene,es megijeszt az, hogy ilyen lettem,mert nem szép amit teszek. Sőt,nem gondoltam, h valaha ilyen leszek és ilyet teszek. Mindegy.. Az vesse rám az első követ, aki sosem hibázott, ha nem így, másképpen . Köszönöm a válaszokat.
2019. aug. 11. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

9.32-esnek

ha te sem éreztél semmi bűntudatot amikor szeretőt tartottál, akkor

1, ugyanolyan gerinctelen vagy mint a kérdező

VAGY

2,valami nagyon elvolt szúrva a párkapcsolataidban

2019. aug. 12. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat, nem gerinctelen, hanem jellem gyenge és gyáva
2019. aug. 12. 00:32
 17/17 anonim ***** válasza:
69%
Milyen okos a sok fotelhuszár.. Erdekes ilyenkor milyen gyűlölettel fröcsögnek egy olyan emberre, akit nem is ismernek. Nem latnak a helyzetébe. Nem is kell velemenyt kerni tőlük itt ezen az oldalon es mashol sem. Az is nagyon erdekes, hogy mindig az megy a mediaban es mindenhol, hogy egy eleted van erezd jól magad, közben meg ha van egy kapcsoltod ne lepj le, hanem javitsd meg. Amennyiben van gyereked ne lepj le, mert serul a gyerek, de szenvedni se szenvedj. Tehat aki felrelep az egy gyenge semmi ember, aki egy kapcsolatban szenved az egy hülye, aki lelép az gyenge, mert feladja... hagyjuk mar ezt a hulyeseget. En is sajnos leptem mar felre. Nem vagyok ra buszke, de a csaldomat igen is szerettem es most is nagyon szeretem. Barmennyire is fura nekem a felrelepesem vilagitott ra, hogy milyen fontos a családom es sokkal jobb a parom, mint egy a másik. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk es bar egy jo kaland volt a csaladom sokkal fontosabb es kellett ilyen impulzus ahhoz, hogy ezt még jobban ertekeljem. Tehat ne jöjjön senki ezzel hogy, aki felrelep az nem szereti a pratjat meg egyből egy nulla ember. Kedves kerdező, tehat azt javaslom neked, hogy ne erezd magad rosszul. Ez a kis kitérőd még akar meg is mentheti a hazassagodat. Az, aki meg fröcsög rad, azzal ne foglalkozz. Te eleted, te utad! Egyed embereknek itt az a napi szórakozasa ha beletiporhat masokba. Velük ne foglalkozz. Nyilvan nem kapsz erkölcsi díjat ezert, amit tettel, de nem is kell eladnod magadat. Probáld meg te is a kapcsoltod jóbbátételére fordítani ezt a szituációt, hátha nincs még minden veszve!
2019. aug. 16. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!