Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek nagy bűntudatot azért, mert szeretőm van? Miért csinálják ezt az emberek? Miért csalunk?
Szégyellem magam és az is, akivel teszem, neki nagyobb a bűntudat a a családja miatt. Nekem is családom van.
Én arra készülök, hogy elhagyom a párom. A szeretőm nem hiszem. Nem miatta hagyom el a párom, hanem azért mert fiatalok vagyunk. Találna jobbat, én meg úgy érzem egyedül kellene legyek egy kis ideig. Sosem csináltam iylet. Soha nem voltam szeretői státuszban, sőt, sosem csaltam meg senkit, semmilyen módon.
Igazából érzelem Annyira nincs a szeretővel, szóltunk beszélgetni de inkább szex és megyünk is utunkra, szeretnénk utána beszélgetni de félünk a lebukástól.
Az én okom a megcsalas rá, az h nem kaptam már évek óta szeretet itthon, csak lebszást mindenért. Kevés volt a sex, de a fiunk nagyon pici volt. Miatta maradtam,de már nem húzom sokáig.
A pasinál a korkulonbseg a gond, a Párja 45 éves a pasi 32, de náluk csak 2 éves a kislány. Gondolom ezért sem lép, és az ő kapcsolatuk egy fokkal jobb is.. Ott a pasi ilyen, minden kapcsolatban félre lépett.
Tudom, h kapok majd Ronda válaszokat. De talán egy egy segítő vagyis inkább értelmes választ is. Én is gondolod csúnya dolgokat, mégis megtudom írni értelmes emberi módon. Aki oltogatni jön, az egy fokkal sem jobb tőlem, inkább butább..
Kérdésedre megkaptad a választ.
Amikor rájöttél, hogy már nem szereted, akkor a megoldás a félrebszás volt. Szép....de a gyerek miatt persze maradsz. És akkor én látom rosszul, hogy te milyen vagy. Oké.
Tudod nem félrebszunk, hanem kilépünk, ha valami már végképp elromlott a kapcsolatban. És nem a kifogásokat keressük, esetedben a gyerek ugye.
Én is elváltam, bár nálam a férjem volt a hűtlen disznó. Velem maradt volna, ha nem adom azonnal a bíróságra a válást. Én nem kerestem mentségeket számára, kifogásokat, hogy a gyerek miatt vele maradjak. Ha látni akarja, akkor látni is fogja. Ehhez nem kell a továbbiakban együttélnem vele. De ugye egy ilyen döntéshez kell egy határozott, erős jellem. Ez viszont az emberek többségére nem jellemző,ahogyan rád sem. Tehát ezért csalsz, egyszerűen gyáva és jellemtelen vagy. A helyedben nem szidalmaznám azokat az embereket, akik rávilágítanak a negatív tulajdonságaidra(hiszen a fő kérdésed is ez volt), hanem elgondolkodnék, hogy hogyan is lettem ilyen szr jellemű. Lehet az élet más területein nem így viselkedsz, de a kapcsolatodban viszont elbuktál, mint sokan mások is. Vajon miért? Azért, amit leírtam.
9.32-esnek
ha te sem éreztél semmi bűntudatot amikor szeretőt tartottál, akkor
1, ugyanolyan gerinctelen vagy mint a kérdező
VAGY
2,valami nagyon elvolt szúrva a párkapcsolataidban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!