Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elhinnétek hogy a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek hogy a barátnőtök 8 év alatt nem csalt meg úgy hogy kijelentette hogy sose volt orgazmusa?

Figyelt kérdés
Sosem volt orgazmus ezt így kijelentette amióta velem van 8 éve mert hogy mindig hamar elmentem (valóban 3 percet bírok stb.) de azt állította hogy sosem csalt meg
2019. aug. 1. 15:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%

"Nem mellesleg ezek a 3 perces gyors menetek elég cikik."

Én egy 3 perces gyors menet alatt (megfelelő előkészítéssel) akár ötször is elmegyek, szóval itt nem (csak) azzal van a gond.

2019. aug. 1. 17:31
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Három perc alatt ötször...hát persze. Most eltekintve attól, hogy ezt nem hiszem el, legyen igazad. Azért beismered, hogy a nők 99%-a nem így működik?
2019. aug. 1. 18:13
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

#11: Akkor te nem is tudsz tampont használni?

A nők többsége pont azért használja, mert nem érez semmit abból, hogy a hüvelyében van. Ahogy a többségnek hüvelyi orgazmusa sincs.

Nekem szerencsére van. 5 orgazmus 3 percbe bele se fér. Mármint nekem. Mondjuk nekem valódi orgazmusom van, nem csak megjátszom.

Ezekkel a villogásokkal kit akarsz lenyűgözni?

2019. aug. 1. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem valószínű hogy megcsalt. Inkább csak mostanra lett elege. Azon kéne agyalnod, hogyan juttasd a csúcsra. Nem pedig azon hogy elhiggyed-e neki hogy hűséges volt. Miért ne lehetett volna az ha szeret?

Neked kellett volna észre venni hogy nem volt orgazmusa. Ez arra utal hogy abban a 3 percben is csak magaddal foglalkozol, az ő gyönyörére nem gondolsz. Ezen kéne dolgoznod, nem szétcseszni a kapcsolatotokat gyanúsítgatással.

32/N

2019. aug. 1. 19:51
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem csak bántani akar ezzel a kinelentéssel,sikerült neki.:(

De ha mégis igaz akkor sem csalt meg.

Exemnek legtöbbször,addig nem tettem be,még félig el nem ment igazából egy orgazmus kézzel és nyelvvel lett volna cél de kérte ,hogy tegyem be.

Bár voltak nagyon spontán gyors menetek amikben szerintem az izgalom ....okozott orgazmust nála.

3 percest kis gyakorlással lehet javítani. Vagy félúton megállsz pózt váltotok...5 fél behatolás után 6.megy csak tövig...Kísérletezés izgalmas

2019. aug. 1. 20:01
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
# 12: Nekem sem mindig volt. Megtanultam.
2019. aug. 1. 20:04
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
Öcsém, egy csőd vagy, és még őt akarod valami kitalált ürüggyel hibáztatni. Ha nektek nem lenne egy hónapig orgazmusotok, úgy lépnétek félre, hogy nem igaz.
2019. aug. 1. 20:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek máshogy működik a teste, van aki nem tudja "megtanulni". Nem vagyok már gyerek, nem vagyok prűd sem. Örülök, ha neked ilyen jól megy, de azért hagyjuk már ezt a fellengzős dumát.
2019. aug. 1. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az érdekel, hogy ennyi év alatt hogy a fenébe nem tűnt fel, hogy szerencsétlen csaj sosem élvez el????
2019. aug. 1. 22:59
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
Csak érdekességképpen írom le. 40 körüli nő vagyok. 10-ből 9-szer van orgazmusom. Ha éppen nem is azzal végződik akkor sem érzem rossznak a szexet. Volt, hogy párom külföldön dolgozott, sokáig nem voltunk együtt, szinte már fájt a hüvelyem. Aztán megtörtént, nem sokon múlt az orgazmus... de így is nagyon jól esett. Tudja a nejed egyáltalán, hogy milyen az amikor elmegy?
2019. aug. 2. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!