Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm megcsalt, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsalt, hogyan léphetnék túl ezen?

Figyelt kérdés

Remélem senki nem kerül ilyen helyzetbe mint én.

Barátnőm és én 3 éve vagyunk együtt és van egy 1 éves kisfiunk, szülés óta eltávolodott tőlem és teljesen meg is változott belül.

Nekem nagyon fontos ő és belementem olyan dolgokba ami nem igazán esik jól mert pont ettől félek egy ilyen helyen de ő szeretne hetente 1 éjszakát bulizni belementem, amikor fektetem a gyereket ilyenkor mindig gyomor görcsöm van de hogy legalább ki tud kapcsolódni barátnőivel.

Múlt héten viszont találtam egy videót a laptopon (googlephotos) ami a törölt mappába volt de még nem volt véglegesen törölve.

Amit láttam attól teljesen osszeestem :(

Én nagyon szeretem őt de ezekszerint ő engem nem, ő ezért akár egy nyugodt napot és kitudja mióta csinálja...

Nem tudja hogy tudom és én a fiamat mindennél jobban szeretem, viszont ha ebből ügyet csinálok akkor alig láthatom a fiam mert neki fogják megitélni mivel nagyon jó anya és ez tényleg így van.

Nem tudom hogyan tovabb.

2019. júl. 31. 01:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben voltam mint te, teljesen letaglózott...

Kicsi hezitálás után elváltam. Kéthetente látom a gyerekeket. Munkám miatt sajnos a megosztott felügyelet nem jöhetett szóba. De te kérhetsz megosztott felügyeletet,és akkor 2 hétig nálad 2 ig nála lesznek. Kérdés hogy ez jó e a gyerekeknek vagy megzavarja őket. Itt neked kell dönteni, és ez a döntés nagyon nehéz. De muszáj előbb utóbb mert különben beleőrülsz.

Sajnálom hogy így alakult, ez sajnos nem könnyű senkinek.

F36

2019. júl. 31. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, egy 1 éves gyereket nem fognak megosztottan elhelyezni, mert ugye mindkét szülő elmehet GYED-re, de nem kéthetes váltásban...
2019. júl. 31. 14:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Értem én az anyai oldalra huzast jogilag és azt is hogy egy anyára szüksége van a gyereknek de sajnos ebben az esetben ez eszméletlen rossz.

Tényleg jó anyának... Bármennyire fáj ebbe nincs vita.

Csak sajnos ilyen pici gyereknél nekem sok esélyem Nincs mikozben én nem így akartam ezt.

Közös felügyelet lehet egyszer majd viszont sajnos addig a gyerek elfog tőlem tavolodni akarva akaratlanul :(

2019. júl. 31. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!