Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztetek, amikor titeket csaltak meg és mikor ti csaltatok meg valakit?
Én sose csaltam meg senkit.
Amikor engem: gyűlöletet, undort, bosszúvágyat.
Kőkeményen megtoroltam, és igen qrvajól esett.
Hidegen találtam, cukormáz nélkül.
28F
Én csak sejtettem, higy csalnak, aztán egy szó nélkül el is tűnt az életemből. Utólag tudtam meg, közös ismerostol, hogy más miatt. Tavaly ősszel történt, meg nem hevertem ki. Pokolian fajt/faj. Én nem csaltam meg senkit, ha másra vágytam szakitottam és mentem.
41/Nő
Megcsalni sosem csaltam meg senkit, de volt már, hogy szakítottam, másnap már mást szemeltem ki.
Engem már csaltak meg, de úgy, hogy nem tudtam, hogy valójában én vagyok a szerető.
Mikor engem csaltak meg, dühöt, csalódottságot, bosszúvágyat, kétségbeesést és értetlenséget, hogy miért?
Mikor én csaltam meg, lelkiismeret furdalást, félelmet, hogy elveszítem őt is, meg azt is, akivel megcsaltam. Másrészt tudta az illető előre, hogy úgyis ez lesz a vége, úgyhogy legalább hazugnak nem éreztem magam.
Hát nem esett jól, de annyira nem vettem a lelkemre, pedig az egyik közülük elég sokat jelentett nekem.
Elvágnak valamit, aztán annyi, annyira nem pörgök rá erre ilyen emocionális szinten.
Megcsalt? Jó, oké, ráadom a kabátot aztán mehet amerre lát.
Amikor csaltak meg akkor kétségbeestem, nagyon fájt és féltem. Évek alatt hevertem ki. Amikor én csaltam, az a szituációtól függött. A legelsőnél semmit, mert nem voltam szerelmes és rögtön szakítottam is. A többinél mindig volt egy kis lelkifurdalás, de az izgalom nagyobb volt. Hamar elfelejtettem a dolgot, ment tovább az élet.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!