Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen csalfa?
Nem vagyok rá büszke, de sok házas, kapcsolatban élő férfival volt már viszonyom és nagyon sok történetet is hallottam ezzel kapcsolatban, egyikükben sem lehet látni a megbánás, lelkiismeretfurdalás legapróbb szikráját sem. Én szoktam helyettük is rosszul érezni magam, hogy egyesek hogyan képesek másnap reggel hazavergődni a családjukhoz, feleségükhöz, gyerekeikhez és a szemükbe nézni, mintha mi sem történt volna az előző este. Sőt, sokak olyan nyíltak és egyértelműek ezzel kapcsolatban, hogy az már undorító.
Épp emiatt komoly problémáim vannak a másikban való megbízással és nem mernék egyetlen komoly kapcsolatba sem belevágni.
Tudom, hogy ez egy kényes téma, én pedig mindennek el leszek hordva, de ha lehet, maradjunk az eredeti témánál és fröcsögés nélkül fejtsük ki a véleményünket.
Erre mondjak, hogy zsak meg a foltja. Meg aki korpa koze keveredik megeszik a disznok.
Amit most mondani fogok az nem elhordas, hanem az egyetlen megoldas a maganyodra: ha rendes no lennel akkor rendes ferfiak vennenek korul es nem kenne rettegned a mely erzesektol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!