Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam a feleségemet, vagy ne?
Nyápic kis zacskó vagy. Remélem Zita nemet mond.
Amúgy. Told a feleséged elé a nyápic zacskós tested és közöld vele, hogy nem jó a kapcsolatotok, és ha nem tudjátok megoldani, akkor váljatok szét és zitázzál.
De így meg: szr kapcsolat + meg is bántod a feleséged.
Ez egy szűz 35 éves férfi provokatív kérdése :)
U. I. Remélem Zita aids-es
...
Tudomásom szerint ez az oldal arról szól, hogy amit máshol nem mertünk, itt megkérdezhetünk ez a GYIK szlogenje.
Akkor nem értem miért csodálkoztok azon, hogy valaki ilyet kérdez. Már csak az oldal mivoltából fakadóan is feltehet valaki olyan kérdést, ami megbotránkoztató, hülyeségnek tűnik, stb...
De ugye könnyebb lerendezni ezt annyival, hogy egy 35 éves éves szűz fiú kérdése, (fiatalabb vagyok amúgy!)/minthogy elgondolkodnátok azon, hogy ez a tökkelütött azért jött ide, mert ezt dolgot tényleg sehol máshol nem merte még megkérdezni...
A nőt meg azért nevesítettem, mert ezzel hangsúlyozni akartam a történet valódiságát.
De ha ilyenek vagytok, akkor majd meggondolom magamban a dolgot.
Hello.
Több választ nem kérek!
Ez egy vélemény kiíró oldal, nekünk ezek voltak a véleményeink, te meg ovis vagy.
De én is.
Akkor is írtam. Srry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!