Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kurd fiukról? Tényleg muszaly nekik az unoka testvérüket feleségül venniük?
Nem ismerem mindegyiküket, így semmit.
Biztos vagyok benne, hogy erre nincs törvény
Hát nem tudom én úgy hallottam hogy a vagyon miatt muszaly
Most velem él együtt már egy éve de akkor ennek mi értelme van ...
Nem kötelező. Ilyen kikötés nincs náluk, maximum elvárás a családjában.
De van olyan, hogy testvérek megegyeznek, amikor még kicsik a gyerekek, hogy a gyerekeiket összeházasítják. Olyanról is hallottam, hogy az anya kötelezte a fiát, hogy a rokonságból házasodjon.
Ez inkább családon belül szoktak történni és a nagyon gazdagoknál a vagyon miatt is házadodnak így.
De inkább örülj, hogy nem te leszel a felesége, mert aki ennyire meg akar felelni a szülői és kultúrális elvárásoknak, az nem lesz számodra igazi jó férj. A keleti népeknél a férfi hozza meg a végsö döntést, de a te barátodnak már most is a családja a fontosabb. Ha el is venne téged feleségül, a szülői nyomàsra el is válhat, mert esetleg nem felelnél meg az anyuci elvárásainak. Ilyen történet is sok van, de te ráadásul még külföldi is vagy, nem kurd, hát sok sok hátránnyal indul a kapcsolatotok.
De van egy olyan verzió is, hogy ő nem akar téged elvenni és csak ezt mondta neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!