Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok mi a vacsora?
Változó. A férjemnek főtt kaját csinálok ahogy épp elfogy, jön az új adag, kb 2 naponta. Most épp darálthúsos mexikói chillis bab van tegnapról:)
Én diétát tartok betegség miatt, és vacsira időzítem, a 3 szelet szénhidrátcsökkentett kenyeremet mert akkor esik legjobban, rá szalámi, sajt, mellé többféle nyers zöldség.:) Ebédre főttkaját viszek melóba, nagyrészt zöldség-hús, reggeli tojás-sajt, vagy sonka.
Az ilyen mint a te férjed, főzzön magára ha nem tetszik ami van. A húsleves meg egyébként szerintem kifejezetten az a kaja ami 1 naposan, újra melegítve még finomabb, az én férjem simán eszi frissen és másnap is, ha épp azt csinálok, de legyen bármi más amit szeret, megeszi. Persze azért ő elég finnyás, de neki nem főzök olyat amit nem szeret:) Mindenképp kétfele kell főzzek, szóval tökmindegy. Akkor már olyat csinálok amit szeret, de bizony megeszi a másnapi kaját is jóízűen.
Ha inkább nem eszik a párod akkor ne egyen. Majd eszik ha éhes lesz. Nem az anyja és nem a cselédje vagy, hanem a felesége, és babázol ami 0-24 meló, meg még a háztartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!