Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok mi a vacsora?
Figyelt kérdés
Mindig fozok,ritka amikor nem.Ferjem folyton levest ker ,mert o annyi szaraz kajat megeszik egesz nap.Most kivagta a balhet,hogy o biztos nem eszi meg a tegnapi huslevest,az sincs mit enni.Mondtam akkor csinaljon mast,van itthon tojas,felvagott,minden.Inkabb nem eszik ma,csak holnap ha lesz kaja:/ 1 eves baba mellett mindig fozok ,es rosszul esik ,h kotekedik ,amikor semmi dolga itthon csak enni,pihenni.
Mit szeretne enni? Néha belefér, rendelj kaját! Pici baba mellett örülnie kéne, hogy egyáltalán a tűzhely mellé állsz!! A rendelés nem drágább, sok előkészülettől, majd utána takarítástól, mosogatástól kíméled meg magad, több időd jut pihenni, a babával foglalkozni! Én hónapokig rendeltem meg a menüt amikor pici volt a gyerekem, minden nap mást ettem, csak hétvégén főztem. Ez a mai világban már nem luxus!
2019. júl. 15. 21:33
13/34 anonim válasza:
Cápauszony levest főzzél neki!
2019. júl. 15. 21:41
14/34 anonim válasza:
Zellerkrémleves, fasírt, sülthús, saláta.
2019. júl. 15. 21:43
15/34 anonim válasza:
Pestos tészta.
Én 10 szelet paprikás szalámit ettem. (Terhes vagyok, ezt kívántam)
Sosem főzök levest, utálom az összeset. De amúgy van egy csomó leves, amit nem kell órákig főzni, mint a húslevest. Ha a férjednek ez olyan fontos, miért nem dobsz össze olyanokat?
2019. júl. 15. 21:49
16/34 anonim válasza:
Leves van meggy, vegyes gyümölcs és zöldbab.
A vacsora majd élfél körül. Valószínű paprika, paradicsom, uborka, hozzá házi füstölt szalonna, kolbász és saját sütésű kovászos kenyér.
Én már idők kezdetétől házasságban élek, de kaja végett még egy hangos szó nem volt közöttünk. Nincs főzve egy hétig, akkor nincs. Eszünk szárazat. Még is meleg kell, szalonna, kolbász, paprika nyakon öntve tojással és kész.
2019. júl. 15. 22:19
17/34 A kérdező kommentje:
Az neki nem kaja......
2019. júl. 15. 22:25
18/34 anonim válasza:
Akkor kotyvasszon magának. Hókon is nyomnám a férjem, ha a kaja miatt kötekedne.
Ne érdekeljen, hogy nem eszik, éhenhalni úgy sem fog. Azért csinálja, mert tudja, hogy lelki furdalásod lesz, amiért nem evett.
2019. júl. 15. 22:34
19/34 anonim válasza:
Nálunk változó. Ma én csak müzlit ettem vacsira, a párom pedig a tegnapról maradt sült húst tésztasalátával. De olyan is van, hogy csak kenyeret, sajtot, felvágottat eszünk este. A főzést felváltva intézzük, van hogy ő, van hogy én állok a tűzhely mellett. Soha nem volt vitánk a kaja miatt. Egyébként nem tudom mi a férjed baja a levessel, én eszméletlen nagy leveses vagyok, bármikor jöhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!