Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti akarnátok házasságot, a párotok meg nem feltétlenül, de látszana rajta meg a viselkedésén, hogy tényleg szerelmes és nem akar mással lenni, vele maradnátok?
Figyelt kérdés
#eljegyzés #esküvő #házasság #szerelem #veszekedés #kapcsolat #párkapcsolat #vita #élettárs #lánykérés
2019. jún. 29. 07:36
11/11 anonim válasza:
Én korábbi kapcsolataimban megtanultam, hogy céltudatosnak kell lenni. Én tudom, hogy házasságban akarok élni és záros határidőn belül gyerekeket akarok.
Ezek a fontos életcéljaim között szerepelnek, többek között. Ha valakivel összekötöm az életemet, akkor egyeznie kell a céljainknak, támogatnia kell a céljaimat, ahogy nekem is kell támogatnom az ő céljait.
Én a kapcsolat elején mindig tisztázom ezt az illetővel. Ha neki nincsenek ilyen céljai, akkor nem egymást keressük, ez ilyen egyszerű. 28 éves vagyok, nem akarom céltalan kapcsolatokban tölteni az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!