Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszu, tobb mint 20-30-40 eves házasoktol kérdezem, tudtok még miről beszélgetni (a napi rutinon kívül, h mit kéne főzni, megcsinálni, stb)?
Nincs miről beszélni,jobb ha meg se szólal, mert akkor legalább nem hazudik.
Utaljuk egymást,csak kényszerből vagyunk még egy fedél alatt.
Kedves utolso,ez szomoru.
Miota vagytok egxutt?
Hogy alakult ez igy,lassan,vagy volt valami konkrét kiválto oka?
Koztunk is voltak hullámvolgyek,volt hogy két hétig se nagyon szoltunk egymáshoz,fe kimásutunk belöle.
Nektek nem voltak nagyszüleitek, aki együtt voltak 40-50-60 éveket jellemzően a papa halálálig?
A nagyszüleim 1934-ben és 1939-ben születtek, 1957-ben házasodtak össze és 61 éve együtt vannak. Nyilván nincs már miről úgy beszélgetniük. De mindketten jól vannak, mama eljár a boltba, papa eljár az ártézi kútra és kertészkedik, mentálisan is a korukhoz képest okék.
De szerintem ez egy mese, hogy majd akar 30-40 év után is "beszélgetnek" a felek, mint a filmekben, meg ilyenek.
Nem,nincs,sajnos...
Koromnál fogva nem a nagyszulom 1939 es,hanem anyukám...Sajnos o olyasmi koru volt,mint én,amikor meghalt apu,58 évesen.
Egyik nagyapámat se ismertem,mert meghaltak mielott megszulettem volna...
Hát,ha ott vagy ,csak mondanak valamit,neked is egymásnak is...☺️
Minden házasság másmilyen amugy.Azt tartják,a férfiak kevesebbet beszélnek,a nok a csacsogosabbak..(de nem mindegyik,én se)
26 éve vagyunk házasok. Változó, hogy mikor mennyit beszélgetünk. Én vagyok a férj. Van mikor egy két órát, szinte bármiről. Van mikor csak úgy vagyunk...
Én olvasok, sakkozok. Ő a konyhában tesz vesz.
Én vagyok a csendesebb... Ha esetleg kezd nyomasztó lenni, akkor valami poénosat teszek... Ha főz, mögé állok, s megcsikizem. Itt ott megmarkolászom, s megpaskolom.
Majd megjegyezzük, hogy bezzeg 10 évvel ezelőtt.... S mosolygunk...
Összegezve nagyon változó.
Anyósomékról tudok nyilatkozni, igaz, ők nem magyarok - ha jól számolom kb. 35-38 éve együtt, mentálisan és fizikailag is elég fittek. Sok közös hobbi (zene, utazás), de saját érdeklődések is vannak.
Persze ők is kibeszélik a családi dolgokat, sokszor merengenek a múltról, mi hogy volt régen és most, aktuálpolitika (náluk ez normális érvelést takar, nem úgy mint itthon), új projektek a ház körül, kulturális különbségek. Szóval igen, úgy tűnik nekem hogy bár teljesen jól elvannak egyedül is, de igénylik egymás társaságát és jól elbeszélgetnek, igazi csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!