Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes (elvált) pasihoz ferjhezmenni/ parkapcsolatban lenni érdemes, vagy ez sok problémát okoz?
A pasi ilyenkor sokat gondol a sajat gyerekere es nem tud 100%ban ferj/apakent lenni?
Tapasztalat?
Sok problémát okoz. De a gyerek szempontjából meg azt látom, hogy apukának már a válás óta 2. nője van. És mindegyiket próbálja barátkoztatni a gyerekkel. Normális, hogy mire 15 éves lesz a gyerek (eleve egyke, mert a szülők már a testvért se vállalták be, szétmentek), addigra apukának volt 5 barátnője? Szerintem nem.
Én pl. megfogadtam, hogy nem fogok gyerekes asszonnyal kezdeni, nem fogom más gyerekét nevelni, nem leszek senkinek a mostohaapja.
28F
A gyerekkel nincs bajom, ha szereted a párod nem kérdés, hogy a gyerekét is szereted. Én egy 3 gyerekes férfiba is voltam már szerelmes...sőt a nai napig nem utasítanám vissza, ha odajönne, de eddig még csak nézegettük egymást.
A probléma inkább ott van, hogy az eredetielg házas/nem csak élettársi kapsolatba élők/ elvált pasik bizony nagyon gázok lelkileg, fejben gyerek nélkül is, és ami a lényeg nem hiába váltak el tőlük.
Ismerek olyat aki 2 gyerekkel vált el és lett kettő az új párjával és nagyon boldog. Sőt 3 gyerekes is van, mondjuk ott a párjának egy van és mástól.
Kedves 13-as én mondjuk csak gyerek nélkül váltam le, de én hagytam ott a feleségem, szóval nem mindig a férfiak a hunyók...
Nagyon normális férfinak tartanak, persze nézőpont kérdése. Én nagyon tudok szeretni és rájöttem ez minden nőnek csak pár évig fontos csak az elején.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!