Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális ha egy apa közösségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy apa közösségi oldalakon nem akarja megosztani a családi életét?

Figyelt kérdés

Nem kicsit nem hanem 100%-ban nem. Tehát saját facebook vagy egyéb fiókja sincs de azon is morog ha közös fotót felrak a felesége a családról. Azt mondja ez a magánéletük és senkinek semmi köze hozzá és hogy a gyerekei és a felesége nem állatkerti állatok hogy bámulják őket.

A pasi 38 éves.

2019. febr. 8. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos le leszek pontozva....

Én úgy gondolom,hogy az arany középút a "normális"...

Nem tartom normálisnak és engem is kicsit irritál,amikor valaki a életének minden percét megosztja,hogy mikor van moziba,mikor van és hol edzésen,hol-kivel-mit eszik stb...Ezek nem tartoznak senkire,ezek a mindennapi élet velejárói a barátok úgyis tudják nagyjából,másra meg nem tartozik,és én sem értek egyet ezzel.

Viszont ha valaki pár képet feltölt egy nyaralásról(és itt nem több 10 képre gondolok)mert nagyon jól érezte magát és tegyük fel ajánlja másnak is,vagy pl. 1 képet a diplomaosztójáról,mert büszke,hogy elérte,azzal sztm nincs probléma.

Tisztában kell lenni vele,hogy a Face egy "látszat"világ ...

Sokan vannak akik normálisan használják,esetleg céges oldaluk van,vagy ott tudnak kommunikálni külföldi barátaikkal,ismerőseikkel...

Én pl.újságot,cikkeket ott olvasok...Néhány eseményről ott értesülök,most pl.általános iskolai oszt.találkozót szervezünk...

Ezektől a Tibi atya meg,Vicc özöntől kiver a víz,meg a reklámoktól,de ezeket le tudod tiltani,és nem látod..

Tehet,sztem jó szolgálatot tesz,ha valaki észzel tudja használni...

2019. febr. 10. 10:06
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
En meg ismerek olyat , ahol apuka nem engedi anyukának , h a képeken megjelölje , es ha lehet ne is tegyen ki semmit! A pasi is csak magáról tesz ki, se a gyerekről se a feleségétől nem!!! Viszont igy bukott le , h csajozott, mert egy ismeretlen hölgy irt ra a feleségre, h o kicsoda ?! Mert látott a pasijaval par közös kepet! Mint ki derült a férj badoozott , es ugye a no kicsit szaglaszott utana , igy kerult meg a feleség 😀Szoval ilyen ide van !
2019. febr. 10. 12:02
 23/25 anonim ***** válasza:
47%
Igen, o a normalis.
2019. febr. 11. 02:30
 24/25 anonim ***** válasza:
17# akkor miért vagy fent és miért nézegetsz másokat? Ajánlom a követès leállítása gombot mielőtt agyvérzést kapsz.
2019. febr. 13. 21:07
 25/25 anonim ***** válasza:
48%
24: Megtettem azokkal, akik folyamatosan nyomják a képembe ezeket a hülyeségeket. De amíg nem csinálják, addig nyilván mem tudom, hogy ezt fogják csinálni.
2019. febr. 14. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!