Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti férjhezmennétek valakihez csak azért, mert gyereket vártok tőle?
Összekötnétek a sorsotokat egy olyan férfival, akibe (már) nem vagytok szerelmesek, vagy akit más okok miatt nem tartotok jó férjnek vagy apának?
Különösen úgy, hogy akkor kérte meg a kezedet, mikor megtudta, hogy állapotos vagy?
"Ez már nem az ánti világ (Horthy-korszak), meg a falusi "megesett lyányok" időszaka, kedves kérdező, hanem 100 évvel később. Ébresztő."
Elolvastad a kérdést, vagy nem érted?
NEM a barátnőm szeretne férjhezmenni, hanem a gyerek apja ragaszkodik a házassághoz!
A férfi családja szeretne unokát, nem a barátnőm férjet, az már volt neki.
Ő csak a gyereket akarja megtartani, és meg is fogja.
Fel tudja egyedül is nevelni, nincs szüksége a férjhezmenéshez.
Azért tettem fel a kérdést, hogy lássam, mások miként vélekednek erről.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem. Nem akarok soha gyereket. Ha akarnék se tartanàm meg, ha olyantól lenne akit màr nem szeretek.
Szàmomra a hàzassàg szent, sose mennék hozzà senkihez csak emiatt vagy érzések hiànyàban.
Férjhez ahhoz a férfihoz mentem akibe életemben először szerelmes lettem. Idén lesz 8 éve, hogy összehàzasodtunk.:) 33/N
NEM!
Nagyon rossz ötlet így, ezért összeházasodni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!