Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti férjhezmennétek valakihez csak azért, mert gyereket vártok tőle?
Összekötnétek a sorsotokat egy olyan férfival, akibe (már) nem vagytok szerelmesek, vagy akit más okok miatt nem tartotok jó férjnek vagy apának?
Különösen úgy, hogy akkor kérte meg a kezedet, mikor megtudta, hogy állapotos vagy?
10-es vagyok, kiegészítés:
Eleve akit nem tartok jó apának, és/vagy már nem szeretem, attól nem vállalok gyereket. Ha fogamzásgátló használata mellett teherbe esnék, nem tudom mit tennék, de hogy a pasival közösen nem nevelnék gyereket, az 1000%. Nem tenném ki egy rossz családi közegnek, se egy rossz apának.
Félreértés ne essék, nem rólam van szó.
Nekem két szép gyerekem és jó férjem van, akivel 9 évi házasság után is úgy szeretjük egymást mint a lagelején.
A legjobb barátnőm esett teherbe fogamzásgátló mellett.
34 éves, elvált, de még soha nem volt másállapotban, és szeretné megtartani a gyereket, de a férfi, akivel 4 éve jár, csak most akarná feleségül venni.
A férfi 38 éves, és a barátnőm attól fél, hogy csak a gyerek miatt venné el, nem szerelemből.
Ezért hezitál, de a gyereket mindenképpen meg akarja tartani.
A valas kemeny dolog, es ahogy leirtad ez mar csak ido kerdese. Kar bemenni a zsakutcaba, ha mar latod a tablat, hidd el, ott lesz az ut vege.
Kemeny dontes 34 evesen az elso terhesseg ilyen viszonyok kozott. Ha elveteti, akkor egyaltalan nem biztos, hogy lesz meg olyan ferfi az eleteben, akivel belathato idon belul lesz gyerekuk. En megertem, ha megtartja, megha nem is helyeslem. Ez most a norol szol, nem a gyerekrol.
42F
Már nem lennék még egyszer olyan hülye.
Az első házasságom pont ilyen volt 5 éves kapcsolat után. Csak az esküvő után vallotta be a volt férjem, hogy csak azért vett el, mert megszületett a fiúnk. El is váltunk és azóta is bánom az esküvőt, mert kevésbé lett volna macerás procedúra. 36N
Hozzá kell tennem, hogy az anyagiak nem játszanak közre a döntésben.
Mindkettőjüknek jó állása van, ráadásul a barátnőm főként otthon dolgozik fordítóként.
Márcsak ezért is nyugodt szívvel vállalja a gyereket.
Én is azt mondtam neki, amit itt valaki írt, hogy ebből nem lenne jó házasság, és a válás, ami már most ott lóg a fejük felett, csak bonyolítaná a helyzetet.
hát kérdező most nem a legjobb emberhez fordultál most, megmondom őszintén!
én nem lettem terhes HÁL ISTENNEK tőle, de akkor elvetettem volna, ha mégis megtörtént volna...
Nagyot csalódtam benne, rengetegszer, erre pont az anyjával hozz össze az élet....
ne tudd meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!