Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért van hogy kevésbé megértő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy kevésbé megértő a férfi ilyen téren?

Figyelt kérdés
Kényes témával kapcsolatban érdekelne véleményetek. Én azt tapasztalom ha egy kapcsolatban eltérő igény van a szex gyakoriságával kapcsolatban, akkor a nő általában jóval megértőbb. Könnyebben elfogadja, tűri ha kevesebb. Ezzel szemben általában a férfi követel, elvár, megsértődik, rosszabb esetben keres nőt mást. Hát annyira nagy probléma lenne a férfinak párszor magának megoldania a vágyát annak érdekében hogy megmaradjon az egyébként jó párkapcsolata? Miért ez a különbség a két nem között? Szerintetek?
2019. jan. 28. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Mert minden ember más! Ennyi. Van aki megértőbb, van aki nem. Van aki bólint és megy nőzni, van aki nem, más kiborul és fenyegetőzik, szakít stb.
2019. jan. 28. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem pont az a megértőbb, aki nem szextárgyként tekint a párjára, hanem a társaként. Ahogy egy nő sem tud sem szerelmet, sem törődést kizsarolni a párjából, ugyanúgy a férfi sem tud vágyat kihisztizni a párjából, legfeljebb csak beletörődő ráhagyást.

Van férfi, akinek kevés az, ha aláfekszenek. Szerintem ők azok, akik nem hisztiznek, meg nem félremennek, hanem meghozzák a másik kedvét, vagy megértik, ha urambocsá' tényleg fáradt.

2019. jan. 28. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Normàlis kapcsolatban ahol mindkét fél őszintén szereti egymàst, ilyen nincs.

1 Nem minden férfi ilyen.

2 Ha ténylegesen túl nagy a különbség az igények közt szex terén, az hosszútàvon nem fenntartható szenvedés nélkül, tehàt bele se kellene menni ilyen kapcsolatba. / Nem kéne erőltetni mert minek?

3 Bizonyos körülményeket tekintve intelligencia kérdése is a dolog. Megértés, türelem pl betegség idején, vagy mert emberek vagyunk és néha fàradtak.

Egyszerűen nem egy ösztönlénnyel kell összeàllni, hanem normàlis emberrel akinek van elég értelmi és érzelmi intelligenciàja egy komoly kapcsolathoz.

2019. jan. 28. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:

A 13-as választ tartom talán a legközelebbinek,de azt sem teljesen.Mi van akkor,ha valaki szexuális étvágyban megegyező párt talál magának,de valamelyik fél az évek során szinte aszexuálissá válik?

A feleségem igénye a 2. gyerek után évi 1-2 alkalomra redukálodott le,én még mindig ígényelném a heti 2-3-at.Ezeket az igénykülönbségeket nem lehet közös nevezőre hozni.

2019. jan. 30. 20:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben inkább a nők azok, akik nem megértőek. A férfiak alkalmazkodnak inkább, akár ha többet igényel a nő, akár ha kevesebbet.

Ha nem túl nagy a különbség egyébként, akkor az magától eltűnik. A hormonok úgy állnak be, hogy körülbelül egyezeő legyen a pár két tagjának igénye. Ha túl nagy a különbség, akkor ez persze nem működik. Egy nőtől hallottam egy pszichológiai-praktikus módszert amivel ő többszörösére emelte az szexuális aktivitását.

Ha túl nagy a különbség, akkor azt a kapcsolatot én nem erőltetem. Amikor valaki elhiszi, hogy a havonta egy az oké, ott nekem már az is probléma, hogy ennyire buta vagy ennyire nemtőrődöm, ennyire leszarja a másikat, a kapcsolatot, vagy csak nem mondja, ki, hogy már elmúlt minden vonzalom. Mint itt az egyik hozzászóló, aki két éves gyászra hivatkozik, hogy amiatt nem szexel. Neki már rég pszichológust, orvost kellett volna keresnie, ehelyett ül és vár, és dícséri a férjét.

2019. jan. 30. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!