Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Követnéd házastársad egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követnéd házastársad egy külföldi munka miatt?

Figyelt kérdés
Vállalnád, hogy pároddal külföldre költözz 4 évre? A te jogviszonyod rendezve lenne, de nem biztos, hogy dolgozhatnál. Ő viszont kétszer annyit keresne egyedül, mint korábban ti ketten együtt, ami alapban nem volt alacsony.

2019. jan. 21. 09:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én költöztem vele a világ másik végére, de nem volt olyan feltétel, hogy ne dolgozhatnék. Igaz, az első évben nem igazán beszéltem a nyelvet, de otthonról dolgoztam egy másik nyelv segítségével. Még így is sokszor nehéz volt, mert vágytam társaságra, kollégákra. El is mentem önkénteskedni, majd később dolgozni a lányom iskolájába.
2019. jan. 21. 15:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Epp azt akartam irni, mint a 4-es. Nekunk az eskuvonkon is epp errol beszelt a pap: ahova te mesz, oda megyek en is. Ahol te megszallsz, ott szallok meg en is. Neped az en nepem, a te Istened az en Istenem."

Ez így van, de azért az sem működik, hogy az a férj, aki szereti a feleségét (úgy mint a saját testét - ahogy írja az Újszövetség), csak megy a saját feje és a karrierje után és a feleség le van tojva, majd "ellesz".

A kérdésre válaszolva, biztosan nem mennék, pláne, hogy nem EU-s ország, hanem valami messzebbi. Amúgy sem tervezek máshová menni, pláne egy teljesen idegen országban új életet kezdeni. Mert ez a "4 év", ez mindig így kezdődik, aztán ott ragadnak tovább.

2019. jan. 21. 16:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem zárom ki a külföldre költözést de csakis a magam érdekében, amikor nekem/családomnak jó, amikor az életemnek abba a szakaszába érek. Pl most van egy 13 éves kutyám, utazni már nem lehet vele, tuti nem fogom itthagyni amíg él. Meg ilyenek. Csak olyan országba költöznék ami érdekel, ami tetszik, aminek beszélem a nyelvét vagy szimpatikus és ahol tudok munkát vállalni. Mert ez a felállás nagyon kiszolgáltatott. Elválaszt az otthonodtól, családodtól, barátaidtól, még saját pénzed sem lesz. Nem éppen ideális.
2019. jan. 21. 17:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Én megtettem. Életem legjobb döntése volt.
2019. jan. 22. 06:21
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#22-es, nyilvan ez nem ugy mukodik, hogy a ferj osszepakol es kijelenti, asszony, holnap kikoltozunk Afrikaba. Meg kell beszelni, atgondolni minden lehetoseget, de ha ugy alakulna, igenis kikoltoznek vele. A parom kapott egy allasajanlatot Sierra Leone-ba, amit azert nem fogadott el, mert nekem nem lenne mit csinaljak ott.
2019. jan. 22. 08:00
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Követtem.
2019. jan. 22. 17:28
 27/27 anonim ***** válasza:

èn jöttem😊

Immár 7éve vagyunk itt😊

Nalunk csak erösitette a kapcsolatot

nehéz volt az eleje igaz akkor csak 2 éve jàrtunk

de annyi mindenen atmentünk h megjobban összekovacsolt mindent

màsfél éve már házasok vagyunk

2019. jan. 22. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!