Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vagy lehetséges-e lelki sérülés nélkül fenn tartani így egy házasságot?
Figyelt kérdés
Rettenetesen el vagyok keseredve, párommal második házasságomban élek 1.5 éve. Jól indult minden, úgy éreztem ő az igazi, minden tekintetben csak jót tudtam volna mondani róla. Persze apró nézeteltérések nálunk is voltak, de az igazi gond (részemről) az együttélésünk kezdetétől fokozatosan egyre inkább nyilvánvalóbbá vált. Ez sajnos a szex gyakorisága, ami lassan-lassan megmérgezi kapcsolatunkat. Legalábbis részemről. Középkorú nő vagyok, nem tudom mennyire lényeges szempont a kor hogy én szeretném kevesebbszer. Hiszen ez régebben sem volt másképp. Tudom hogy nem segít rajtam, mégis nagyon érdekelne más ilyen korú nők-férfiak milyen gyakorisággal igényelnék az együtt létet, hiszen nem szeretném felrúgni a házasságomat, szeretem páromat, de az intim együttlét igényének különbsége úgy érzem lelkileg teljesen padlóra tesz. Senkivel meg sem tudom beszélni problémámat,hiszen mindenki engem hibáztatna, hogy ilyen normális emberrel mégis mi bajom van. Igen, beszéltem már erről vele, de ez nem segített.2019. jan. 3. 16:29
11/12 anonim válasza:
Én csak 27 éves vagyok, de mi sem szeretkezünk a férjemmel minden nap. Heti 2-3 esik jól, a mindennapostól egyébként nekem felfázás-szerű tünetek is kijönnek ami ellen sajnos semmi nem vált be. A férjem tiszteletben tartja, ő bár lenne együtt gyakrabban is de megértette, hogy így minőségibb viszont a szex. Helyette randizgatunk, időt töltünk együtt, boldogok vagyunk. Ha ezt nem képes megérteni a férfi, akkor ott sérülés lesz.
12/12 anonim válasza:
Minden napos szex? Bakker, az 2 hónap múlva unalomba fordulna és kényszerbe. Azt már inkább a kielégülés iránti vágynak nevezném, mint szeretkezésnek. Olyan társas önkielégítésnek. Beteges. Én voltam ilyen kapcsolatban, de egy idő múlva már a kifogásokat kerestem, pedig férfi vagyok. 3 évig, szinte minden nap szexeltünk, de a végén már találkozni sem akartam a nővel, mert az egyelő volt a keféléssel. Nem is a testiséggel volt a bajom, hanem a kényszerrel és bevallom, már totál unalmas volt. Nem volt benne vágy, fantázia, semmi. 10/5-szor már orgazmusom sem volt, jóformán már fel sem állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!