Lehetséges, hogy elrepedt egy ér a kezemben?
Sziasztok!
Tegnap délelőtt testnevelés órán röplabdáztam, és már akkor éreztem pár ütés után, hogy kicsit mintha ez sok lett volna a kezemnek, de óra után nem volt semmi bajom. Délután viszont a semmiből elkezdett iszonyatosan fájni majd be is dagadt a jobb kezem, a mutató és a középső ujjam között. Este borogattam, raktam rá jégzselét, de mára sem lett jobb, sőt a fájdalmam is nagyobb lett. Elmentem a háziorvoshoz aki elég felületes módón rá sem nézve a kezemre azt mondta valószínűleg elrepedt egy ér benne, nem mondott semmit, hogy borogassam vagy pihentessem, egyedül Lioton gélt írt fel, hogy azzal kenegessem. A kezemen semmi kék, lila vagy zöld folt nincsen, ezek után lehetséges, hogy tényleg egy elrepedt ér a baj? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha elreped egy ér akkor kék, lila lesz a kezed...
Inkább meghúzodott, de ha holnapra sem múlik el akkor azért inkább a korházba menjél vele.
Ha eltörik egy csont azt úgy tudod megállapítani, hogy ott ahol eltörött nem terhelhetö. Habár mozgatni lehet, és lehet a fájdalom sem olyan óriási, de ha terhelni szeretnéd azt nem tudod még egy picit sem mert olyan orisási a fájdalom. Vagy is pl tudsz-e ezzel a kezeddel fogni, megtartani egy könyvet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!