Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nálatok is így volt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is így volt? Vagy nekem van fura elképzelésem?

Figyelt kérdés
Házasságunk zátonyra futott, mindketten hibáztunk, nem is keveset. Viszont úgy döntöttünk, megpróbáljuk rendbe rakni a dolgokat. Tényleg igyekszik ő is, és úgy érzem, én is jobb irányba változtam. Eddig havonta volt egy szex, most egy héten 4. Viszont állandóan szexet akar. Reggel, délben, este, napközben, mosás közben, fürdés közben, állandóan. Nekem bőven elég lenne heti kettő. Most is nemet mondtam, erre besértődött, hogy szex közben is csak fekszek, mint egy darab fa. Holott van orális szex, különböző pózok. Volt, hogy szex nem volt, viszont orális igen, mert tudom, hogy szereti. És hiába mondom, hogy nem vagyok 20 éves, nem kívánom annyira, nem ez tölti ki az összes gondolatomat, nem érti. Mert biztos van valakim és azért nem akarok szexet. De könyörögöm, ez nem így működik, hogy csettintünk és már dobom is szét a lábam. És nem érti meg, csak a vita van belőle.
2019. jan. 3. 13:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ennek így nincs jövôje. Akinek én testileg lelkileg oda adom magam attól elvárom, hogy viszont szeressen. Ahogy én is ôt. A szex úgy az igazi, ha a partneredben megbízol minden szinten, átadod magad mind testileg, mind lelkileg. Ahol az egyik fél sértett, a másik fél éjszakákon át viberezik, ott hol a bizalom és a szeretet, bensôséges kapcsolat?
2019. jan. 3. 14:42
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

#15. Az odateszed magadat azt jelenti, hogy magadra rántod füttyentés nélkül. Akkor meg is van a probléma, hogy nemhogy az első helyen nem volt, de valahol inkább a sor végén. Kérdező basszus...a férjed te utánad a gyerekkel holtversenyben kellene legyen a fontossági sorrendben.

Képzeld már bele magad egy kicsit a helyébe bakker. Ha nem vagy vele nő és bánsz vele férfiként, akkor mégis mi a rák vagy neki szerinted ? Egy nő, aki a felesége vagy egy idegesítő lakótárs, aki odaszült neki egy kölköt ?

32/f

2019. jan. 3. 14:44
 23/35 anonim ***** válasza:

Ez az egész így nem normális, amit leírtál, és azt nem értem, miért akarod ezt a fosht megmenteni?

Eddig se működött a házasságod, tele vagytok sérelmekkel, és nem megy az, hogy ott folytatjátok, ahol a te csókod előtt voltatok, mert az se ment.

Hol volt az utolsó olyan pont, amikor még azt érezted, hogy szeret, és te is szereted? Mert oda kéne érzelmileg eljutni. Oda, ahol nem volt sérelem. De ezt nem tudjátok megtenni, mert a sérelmeket nem lehet elfelejteni, és megbocsájtani se sikerül.

A másik gond: a te boldog kapcsolatos elképzelésed nem egyezik az övével. Ha ő teljes kiszolgálást akar ágyban, asztalnál, te meg nem akarsz cseléd lenni, akkor bizony itt csak egyikőtök lesz boldog, mert egyszerre a kettő nem működik.

Tele vagy keserűséggel, ahogy írsz, te ezen szerintem sose fogsz túllépni, csak úgy teszel, mintha nem érdekelne.

Ő pedig azt hiszi, hogy ha rendesen alád vág minden nap, akkor nem mész máshoz flörtölgetni meg csókolózni. Fel se fogja, hogy neked mi hiányzik, és mit adott meg más, ami otthon hiányzott.

Vagy keressetek szakembert, aki segít, vagy váljatok el, mert ennek így semmi értelme.

2019. jan. 3. 14:47
 24/35 A kérdező kommentje:
De ha ő engem csak csicskának tart, nem tart nőnek, akkor nem tudok vele nőként viselkedni. Ördögi kör, mi volt előbb,a tyúk vagy a tojás.
2019. jan. 3. 14:48
 25/35 anonim ***** válasza:

masodjara kerdezem te elmondtad neki ezt? leültetek megbeszelni? vagy csak nekunk tolod itt?

amugy meg a te hibad is hogy vallaltad a biorobotgep szerepet, o nyilvan megszokta hogy kiszolgalod, most szr neki hogy nem csicska vagy. de ez nem mukodik, valjatok el szerintem, ez csak kinlodas

2019. jan. 3. 14:51
 26/35 anonim ***** válasza:
Mi volt elôbb? A csók mással vagy a viberezés egész éjjel? Mikor mondta a szemedbe, hogy nem tekint rád nőkènt? A csók után?
2019. jan. 3. 14:54
 27/35 A kérdező kommentje:

Elmondtam, többször is. Szépen, kiabálva, nem érdekelte. Illetve azt mondta, azért viselkedik velem így, mert megígértem, hogy lefogyok 10 kilót és nem tettem meg. Pedig ő ennek reményében vett el, hogy majd lefogyok.

Igen, egyébként saját magam sodortam bele ebbe a cseléd szerepbe. Azt hittem az elején, mikor összeköltöztünk, hogy így normális. Eleinte még talán segített is, de utána semmi házi munkát nem csinált. Tegnap itthon volt, én dolgoztam. De nem mosogatott el, hanem megvárta, hogy hazamenjek.

2019. jan. 3. 14:57
 28/35 anonim ***** válasza:
95%
Azok után hogy megalázott és lehordott mindennek még tényleg képes vagy vele maradni? Miért? Miért akarod ezt a házasságot? És próbáld meg kikerülni azokat az indokokat, hogy hát a gyerekeim apja, meg a pénz stb..azon felül miért akarod a kapcsolatotokat?
2019. jan. 3. 14:57
 29/35 anonim ***** válasza:

mi az hogy ennek reményében vett el????

ezt közölte veled?

istenem iskolapéldája vagytok annak, mikor éretlen idióták összeállnak. mint mikor a nő a "majd én megváltoztatom" rosszfiúkra gerjed.... HA nem tetszettél neki nőként egyáltalán miért kezdeményezett? és te miért ígértél meg neki olyasmit amit valójában nem akartál megtenni?

miért jöttél össze olyannal, és szültél neki gyereket, aki már a kezdetek kezdetén meg akart változtatni???!

te vagy ebben a hibás ha így ebbe belementél. ő is hülye, de legalább közölte előre. te meg úgy voltál jó jó legyen meg a frigy aztán majd gyereket szülök foghatom arra a tespedést stb stb amíg főzök neki se beszél....

hát megérdemlitek egymást...

2019. jan. 3. 15:04
 30/35 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező. Azért lettél csicska, mert nem voltál nő.

32/f

2019. jan. 3. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!