Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nálatok is így volt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is így volt? Vagy nekem van fura elképzelésem?

Figyelt kérdés
Házasságunk zátonyra futott, mindketten hibáztunk, nem is keveset. Viszont úgy döntöttünk, megpróbáljuk rendbe rakni a dolgokat. Tényleg igyekszik ő is, és úgy érzem, én is jobb irányba változtam. Eddig havonta volt egy szex, most egy héten 4. Viszont állandóan szexet akar. Reggel, délben, este, napközben, mosás közben, fürdés közben, állandóan. Nekem bőven elég lenne heti kettő. Most is nemet mondtam, erre besértődött, hogy szex közben is csak fekszek, mint egy darab fa. Holott van orális szex, különböző pózok. Volt, hogy szex nem volt, viszont orális igen, mert tudom, hogy szereti. És hiába mondom, hogy nem vagyok 20 éves, nem kívánom annyira, nem ez tölti ki az összes gondolatomat, nem érti. Mert biztos van valakim és azért nem akarok szexet. De könyörögöm, ez nem így működik, hogy csettintünk és már dobom is szét a lábam. És nem érti meg, csak a vita van belőle.
2019. jan. 3. 13:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki, hogy sajnálom, meg hogy hibáztam. Bocsánatot kértem. De én is kaptam egy fülest, hogy ő már állítólag nem szeret minket a gyerekkel. Szerintem volt valakije, most is van szerintem, csak hanyagolja. Nem tudom ellenőrizni, le van zárolva a telefonja. Viszont állandóan fent van éjszaka a viberen. Sosem mondja el, kivel beszél, kivel írkál éjszaka.
2019. jan. 3. 14:20
 12/35 anonim ***** válasza:
37%

XD de azert meg menjel ma is, 3938x kerj bocsnaatot, h nem teszed szet a labad a genmyes pocsenek ami minden fele ingyenribiben benne volt meg ma is...aztan meg bekecumizd le.

Istenem, te olyan messze van a no megnevezesetol mint ide a Szaturnusz.

2019. jan. 3. 14:23
 13/35 anonim ***** válasza:
95%
ha oda - vissza csaljátok egymást , mit csodálkozol? xd
2019. jan. 3. 14:24
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

Havonta volt egy, meg majdnem félre mentél...akivel félrementél volna, azzal vajon megálltok heti négynél és kitölti minden gondolatod ? Az a helyzet, hogy itt neked kéne kicsit pedálozni, aztán ha mindent megteszel azért, hogy javuljon a dolog, akkor lehet azon okoskodni, hogy bízik vagy nem bízik (bízna, csak oda kéne tenned magad).

32/f

2019. jan. 3. 14:25
 15/35 A kérdező kommentje:
Az odateszem magam azt jelenti, hogy amikor füttyent, szétdobom a lábam? Bőven benne volt, hogy megcsókolt más. Évekig tartó szóbeli szidalmazás, semmibe nézés, házi cselédnek tartás. Hogy teljesen egyedül hagyott, nem szeretett, elhanyagolt, mert nem ő volt az első helyen. Hogy munka mellett egyedül neveltem a gyereket, egyetemre jártam azért, hogy jobb legyen nekünk. Erre az volt a köszönet, hogy beleközölte az arcomba, hogy nem tart nőnek. Hogy mindenki előtt lealázott, hogy hogy nézek ki, hogy lusta vagyok, semmit nem csinálok. Na itt jött egy férfi, aki nőnek tekintett. És innen kell ezt az egészet újra építeni. És hiába próbálom, nem tudom elfelejteni azt, ahogy rámnézett, mikor ezeket mondta.
2019. jan. 3. 14:32
 16/35 anonim ***** válasza:
46%

Megerdemlitek egymast.

Te meg a sorsod, sajnalni csoppet se kell teged.

2019. jan. 3. 14:33
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem is kértem, hogy sajnálj. Tanácsot kértem, hogy így normális, vagy sem.
2019. jan. 3. 14:34
 18/35 anonim ***** válasza:
Maradjatok egyutt, h mast ne zaklassatok. Tanacs es keres. 2in1
2019. jan. 3. 14:35
 19/35 anonim ***** válasza:

És akkor felteszem a nagy kérdést. Mi értelme van ennek a kínlódásnak?

Megcsókoltál? mást, a férjed válaszul valószínűleg másokat dug.

Nem akarsz vele szexelni, ő folyton akarná már csak azért is. Ez felnőtt emberek házassága lenne?

Annyira már illene levágnod a helyzetet, hogy tudd, a férjed nem bízik meg benned, lehet sohasem fog már. Igaza van ebben.Büntet a szexel, mert ezt csinálja. Ez neki is mire jó? Érthetetlen.

Az is érthetetlen neked mi a jó abban, hogy hagyod neki.

Ez Nem házasság kérdező. Ez egy buta, felesleges civakodás, ami sehova nem vezet. Gondold végig. Itt már szeretet sincs egyáltalán.

2019. jan. 3. 14:36
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

hát már hogy lenne normális lol?XD

mi abban a normális hogy ő bszna mint a nyulak, meg minden apróságon elszámoltat?? neki elmondtad ezt így, hogy mi vezetett a flörthöz, hogy nem nézett nőnek, stb? mert persze szar volt a reakciód és gyáva és gerinctelen, de ő is kivette a részét abbó hogy idáig jussatok.

ez meg nem megjavítás amit műveltek hanem állóháború:D meg miaz hogy nem mondja el kivel írkál? ő elszámoltat de neked nem lehet??

basszus te miért tűröd el hogy valaki így bánjon veled? már rég kirúgtam volna a fszba.

2019. jan. 3. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!