Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ázsiai feleséggel élő magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiai feleséggel élő magyar férfiak! Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Hogyan működik a házasságotok? Mik a buktatói?
2018. dec. 16. 11:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Nekem vietnami a feleségem, gyerekként jött át, tehát javarészt itt szocializálódott, anyanyelvi szinten beszél magyarul és szeret is beszélni.

Nem neveznén buktatónak, de mindenképpen kényes dolog az após/anyós kérdés, ők nem beszélnek magyarul (mint ahogy senki más sem az idősebb generáció tagjai közül) több mint 20 év ittélés után sem, ami nekem egy kicsit visszatetsző magatartás, de ha meg a pozitív oldalát nézzük, ennél jobb nem is lehetne a viszony, hiszen alig beszélünk egymással :D

Ők nem vallásosak, ugyanakkor a vietnami hétköznapokban számos olyan (egyébként számomra is kedves, szimpatikus) szokás van az emberek életében, ami vallási alapokra vezethetőek vissza.

A gasztronómiájuk teljesen más, mint a miénk, de egyrészt én szeretem a távol-keleti ételeket, italokat, másrészt pestiek vagyunk, szóval ha bármikor kedvünk tartja, ehetünk kínait/vietnamit/thait/magyart/amit akarunk, ebből nem szokott vita lenni közöttünk, ha pedig otthon főzünk, akkor is jó pár olyan étel van, amit mindannyian szeretünk.

Összességében csak pozitívan tudok nyilatkozni az ilyen értelemben vett "vegyes" házasságokról és az sem hátrány, hogy a XXI. század ellenére még mindig kuriózumnak számít egyesek szemében más nemzetiségű emberrel összeházasodni, példának okáért az egyik korábbi munkahelyemre emiatt vettek fel végül, hiszen ezzel "kitűntem" a többi, szintén magasan kvalifikált és jó tudású szakember közül. Pozitív diszkrimináció ;)

2018. dec. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!