Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Titeket nőként zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nőként zavarna, ha párotok már 2X lett volna nős? Vágynál rá, hogy a 3. felesége legyél?

Figyelt kérdés

Nem idős férfiről van szó, volt 2 "semmilyen" házassága.

Természetesen azokat a nőket nem érinti a kérdés, akik nem szeretnének házasodni.

2018. dec. 8. 17:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%
Egyaltalan nem, a ferjemnek en vagyok az 5-ik felesege, nekem o a harmadik ferjem-nem statisztika alapjan valasztunk part.
2018. dec. 8. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

én tény, hogy nem akarok házasodni, de mégis válaszolnék a kérdésedre:

sajnos az a tapasztalatom, hogy ok nélkül egyik nő sem válik el a mai világba ( függetlenül, hogy van -e gyerek vagy sem.)

Pláne, ha ugyanattól a pasitól válnak el 2x egymás után ( tehát 2-en már jelezték, hogy kösz , de nem, elég volt.)

én a te helyedben átgondolnám és várnék vele egy darabig...

2018. dec. 8. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

kiegészítve az előzőt: nekem is van ilyen ismerősöm, nem könnyű egy eset ( a nőkről alkotott véleményét hadd ne részletezzem)

ráérsz még a hozzá hasonlókkal foglalkozni szerintem, keress inkább mást!

2018. dec. 8. 21:15
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem lenne a párom.
2018. dec. 8. 21:21
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem vágynék rá.Persze ebben benne van a saját negatív tapasztalatom.A volt férjem a 3.feleségével él, már az a nő is szenved.Megpróbálnám az igazságot kideríteni,mielőtt igent mondok, nem feltétel nélkül elhinni az általa elmondottakat, hogy miért vált el.Utólag tudtam meg, hogy az első felesége is elmenekült, aztán én is a gyermekünkkel.Persze ő fordítva adja elő.
2018. dec. 9. 19:57
 16/24 anonim ***** válasza:
64%
En masodik feleseg vagyok, valamilyen szinten ez is zavart. Persze nekem sem o az elso kapcsolatom, de a hazassag az mas, en azt komolyan gondolom egy eletre es azon dolgozom, hogy mukodjon. Harmadik feleseg nem biztos, hogy szeretnek lenni.
2018. dec. 12. 10:22
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Egy nő sokáig képes benne maradni még egy rossz kapcsolatban is. Ha a férfi 2x vált, az egy piros lámpa. Attól is függ meddig tartottak a házasságai, miért mentek szét. Nem feltétlenül kell elhinni amit egy férfi mond. Körülöttem most mindenki válik és érdekes módon a nők kérelmezték a válást hosszú házasságok után. Mégis őket nevezik az ex férjeik kur...ának mert bántalmazó kapcsolatból "ki mertek lépni", pedig mégcsak közelben sem járt egyik sem a dolognak, annál inkább a férjeik. Lehet megcsalás miatt lett kidobva, na az is egy piros lámpa. Nem képzeled, hogy negatívan fogja beállitani magát. Először nézz körül a párod háza táján. Ja és nem muszálj házasodni. Lehet együtt is élni.
2018. dec. 17. 09:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha az első felesége leszbikus volt, a másikkal meg azért váltak el, mert az én nevemet mondta az oltárnál, akkor igen, lennék a harmadik felesége.

Rachel Green

2018. dec. 21. 18:34
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Engem zavarna sot sztem ki is abranditana. Nem adom az elvalt es/vagy gyerekes pasikat.
2018. dec. 23. 01:23
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

Nem lenne a pàrom. Nem vàgynék a 3. exfeleség lenni. Nem ok nélkül vàlt kétszer is. De ha egyszer lett volna hàzas akkor sem.

Össze se jönnék hàzas/ elvàlt/ özvegy/ gyerekes emberrel soha.

Egyébként férjnél vagyok 7 éve, 8,5 éves kapcsolatban. Nagyon szeretjük egymàst. Ha ne adj isten szétmennénk, bàr nem tudom elképzelni ezt, nem akarnék újra hàzasodni, kapcsolatot sem. Nekem a férjem az igazi. Az egyetlen. Ha ő pl meghalna, akkor se akarnék màssal lenni. Akkor inkàbb egyedül.

2019. jan. 2. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!