Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nőként zavarna, ha párotok már 2X lett volna nős? Vágynál rá, hogy a 3. felesége legyél?
Nem idős férfiről van szó, volt 2 "semmilyen" házassága.
Természetesen azokat a nőket nem érinti a kérdés, akik nem szeretnének házasodni.
én tény, hogy nem akarok házasodni, de mégis válaszolnék a kérdésedre:
sajnos az a tapasztalatom, hogy ok nélkül egyik nő sem válik el a mai világba ( függetlenül, hogy van -e gyerek vagy sem.)
Pláne, ha ugyanattól a pasitól válnak el 2x egymás után ( tehát 2-en már jelezték, hogy kösz , de nem, elég volt.)
én a te helyedben átgondolnám és várnék vele egy darabig...
kiegészítve az előzőt: nekem is van ilyen ismerősöm, nem könnyű egy eset ( a nőkről alkotott véleményét hadd ne részletezzem)
ráérsz még a hozzá hasonlókkal foglalkozni szerintem, keress inkább mást!
Ha az első felesége leszbikus volt, a másikkal meg azért váltak el, mert az én nevemet mondta az oltárnál, akkor igen, lennék a harmadik felesége.
Rachel Green
Nem lenne a pàrom. Nem vàgynék a 3. exfeleség lenni. Nem ok nélkül vàlt kétszer is. De ha egyszer lett volna hàzas akkor sem.
Össze se jönnék hàzas/ elvàlt/ özvegy/ gyerekes emberrel soha.
Egyébként férjnél vagyok 7 éve, 8,5 éves kapcsolatban. Nagyon szeretjük egymàst. Ha ne adj isten szétmennénk, bàr nem tudom elképzelni ezt, nem akarnék újra hàzasodni, kapcsolatot sem. Nekem a férjem az igazi. Az egyetlen. Ha ő pl meghalna, akkor se akarnék màssal lenni. Akkor inkàbb egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!