Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki megházasodással orvosolta a döglődő kapcsolatát? És bevált?
Persze házasság plusz gyerek úgy lesz a tuti!
Gondolkozz már ember!
szerintem senki nem mondta, hogy ha az ember kiír egy kérdést, az a kérdező életére vonatkozik.
érthető úgy is, hogy foglalkoztat valakit egy kérdés ismerősei kapcsán.
ha tudsz zöveget érzelmezni...de ezen most ne lovagoljunk.
aki érdemben tud szóljon hozzá.
Mi nagyon szerelmesek voltunk és szuperül működött a kapcsolatunk az esküvőnk előtt is, de azzal vitatkoznék, hogy nem változtatott semmin. Mi komolyan gondoljuk, amit akkor a fogadalmunkban elmondtunk, azóta is eszerint élünk és viszonyulunk egymáshoz. Előtte is bíztunk egymásban és a szerelmünkben, de több lett a kapcsolatunk. Nem jobb, hiszen nem változtunk meg, de több.
Viszont egy haldokló kapcsolatban biztosan nem mentem volna férjhez, hiszen nem tudtam volna komolyan gondolni a hűséget, a gobdoskodást, az életünk végéig tartó ígéreteket. Nem hiszem, hogy egy nem megfelelően működő kapcsolaton jó irányba változtatna a házasság.
Pont ellenkezőleg. Egyik fél eltesped, mert már elérte a célját, és nem tesz a kapcsolatért annyit se, mint előtte.
Ezt szokták ilyenkor gyerekkel megfejelni, mert az majd összetart. Aztán 50 évig kínlódnak, hogy nem tudnak válni, mert ott a gyerek. Erre meg a legjobb gyógyszer a szerető.
Millió példa van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!